Eva_Braun

Eva Braun na Dan zaljubljenih, 14. februara nastupa u Gun Club-u

Bečejska grupa “Eva Braun” vraća se na muzičku scenu u martu objavljivanjem albuma “Playback”, dok će na Dan zaljubljenih, 14. februara, svirati u Gun Club-u.

Zamrznuvši rad posle albuma “Everest” (2001), Eva Braun se ponovo okupila 2007. godine, i to u prvobitnoj postavi u kojoj su tri ključna autora gitaristi Goran Vasović, Pjer Dolinka i Milan Glavaški.

Povezana vest:  Džastin Biber i Selena Gomez potvrdili da su u vezi

Sastav Eva Braun je krajem januara u Novom Bečeju snimio spot za pesmu “Okreni moj broj”. Radi se o singlu koji najavljuje album “Playback”, a koji će biti objavljen sredinom marta pod etiketom B92.

Peti po redu studijski album “Playback” je snimljen u studiju “Do-Re-Mi” u Novom Sadu. Na albumu se nalazi dvadeset novih pesama, a u jednoj gostuje Vladimir Kolarić-Kole iz sastava “Veliki prezir”.

Povezana vest:  Pekinša patka ide u Skoplje

Svi koji su se uželeli specifičnog pop zvuka karakterističnog samo za Evu Braun, spot za singl ,,Okreni moj broj” premijerno će moći da čuju 12. februara na Televiziji B92 u emisiji “POPodne”.

Na koncertu u Gun Clubu, pored velikog broja hitova koje je Eva Braun stvarala u poslednje dve decenije, publika će moći prvi put da čuje i nove pesme sa predstojećeg izdanja “Playback”.

Povezana vest:  50 BENDOVA UZ 50 PIVSKIH BRENDOVA BELGRADE BEER FESTU

Cena karte za koncert Eve Braun iznosi 800 dinara u pretprodaji. Karte mogu da se kupe u kafeu Šikarica, Skadarska 22.

Vrata Gun Cluba se otvaraju u 22h.