Armin Van Buuren (32)

Najbolji DJ sveta Armin Van Buuren ponovo potvrdio svoj nastup u Papayi

Najbolji DJ današnjice, jedini koji je četiri puta izabran prema prestižnom izdanju „ DJ MAG TOP 100“ za najboljeg svetskog DJ-a- Armin Van Buuren i ovog leta svira u PAPAYI. Svi fanovi širom sveta plesaće sa Arminom u Papayi u petak 8. jula.

Jedna od najuzbudljivijih ljetnih sezona je pred nama, a Papaya i ove godine nastavlja da pomera granice najbolje letnje zabave. Tako će ove sezone svetskoj publici Papaya predstaviti čak devet velikih muzičkih festivala te dva zasebna gostovanja! Napomenimo, da su za većinu njih potvrđena ekskluzivna gostovanja, mnoga se imena po prvi puta pojavljuju u regiji uopšte, a pozornica Papaye rezervisana je samo za najveće.

Povezana vest:  „Jordi“ – novi Maroon 5 album!

-Papaya je moja omiljena letnja destinacija, koja me i prošlog leta ostavila bez daha. Ovo je moj treći nastup u Papayi i rado se vraćam svake godine ponovno. Pozivam sve svoje fanove iz Hrvatske ali i iz sveta da nam se pridruže na nezaboravnom muzičkom putovanju te dočekaju sa mnom poznati Papayin izlazak sunca – izjavio je Armin Van Buuren ususret dolasku u Papayu.

ARMIN VAN BUUREN – 34-godišnji Holanđanin muzikom se bavi od ranog detinjstva. Kada bi krenuli da brojimo sve titule koje je osvojio, ili pokušali spojit sve gradove u kojima je nastupao trebalo bi nam nekoliko meseci da nacrtamo čitavu mapu. Armin je jedina persona u svetu „dance scene“ koja već četvrti put sedi na tronu, tj. osvaja prestižnu nagradu za najboljeg svetskog Dj-a. Ako pažljivo pogledamo listu najboljih zapazićemo da je Armin ispred popularnog David Guette i drugih velikana scene. Njegovo poslednje remek delo, album „MIRAGE“ očekivano je zaseo na sve vrhove radio i tv muzičkih lista, a plesni podijumi i festivali širom sveta plesali su na hitove kao što su „Not Giving Up On Love (vs Sophie Ellis Bextor)“, „Feels So Good (feat. Nadia Ali)“, „Take  A Moment (feat. Winter Kills)“ i dr. Autor je najslušanije emisije elektronske muzike STATE OF TRANCE, koja se iz Amsterdama emituje u celom svetu, a broj slušalaca iste prelazi 10 000 000. Armin je ponosni vlasnik jedne od najvećih i najcenjenijih diskografskih kuća na svetu- ARMADA. Ovog leta Armin će postati ponosni otac po prvi put, a nastup u Papayi biće mu jedan od ritkih ovog leta.

Povezana vest:  Alka Vuica u provodu u u klubu Mr Stefan Braun

Ekskluzivno za prvih 100 fanova od petka 11. februara ulaznice po promotivnoj ceni od 15 eur-a za ovaj koncertni spektakl dostupne su na www.eventim.hr