Uz veliki broj korisnih funkcija, ono što se danas očekuje od gedžeta jesu inovativnost i moderan dizajn. Svima zanimljivi i privlačni, telefoni na preklop su ušli na velika vrata IT scene i ne planiraju da se na tome zaustave. Kompanija Huawei baš u ovoj oblasti nudi premijum uređaj, telefon Huawei Mate Xs 2, koji na elegantan a opet moćan način povezuje modu, umetnost i funkcionalnost. Njegove karakteristike će vas oduševiti, a produktivnost koju pruža će biti sasvim dovoljan razlog da ga preporučite svojim prijateljima i kolegama.

Multifunkcionalni saradnik i modni detalj

Preglednost koju ovaj uređaj pruža je očaravajuća. Huawei Mate Xs 2 je telefon koji svojim sklopivim ekranom visoke rezolucije pruža nezaboravni doživljaj gledanja omiljene serije ili aktuelnog novog filma. Zbog jedinstvenog dizajna koji pruža višestruku upotrebu, biće vam jednostavno da telefon koristite u različitim situacijama, a njegova estetika čini da izgleda kao pravi modni detalj. Od poslovnih sastanaka gde biste ga koristili u formi tableta pa sve do sklopljene verzije jednostavne za nošenje u torbi ili razgovore sa najmilijima, Huawei Mate Xs 2 je tu da vam pruži visokokvalitetno iskustvo. Sofisticiran a opet snažan, dizajniran je tako da isprati vaš životni tempo svojim savršeno ravnim ekranom.

Povezana vest:  Viber predstavio AR Objektive za sve korisnike iz Srbije

Svi su i dalje pod uticajem toplog vazduha i letnjeg raspoloženja, pa su velike šanse da želite da odete u prirodu da se rashladite. To uz ovaj telefon neće biti problem čak ni radnim danima. Ekran Huawei Mate Xs 2 će vam održati pogled na dokumente jasnim i čistim, čak i pri jakoj sunčevoj svetlosti. A potpuno sklapanje bez lufta će sprečiti da vam prašina uprlja uređaj.

Luksuz i elegancija prisutni na dlanu

Kvalitet i futuristički izgled ovog telefona su nemerljivi. Teksture i materijali korišćeni u izradi čine Huawei Mate Xs 2 prefinjenim i izdržljivim. Inovativni sistem šarki ublažava silu udara, što je veoma važno kod ovakvog tipa telefona. Kako je veoma lagan, nosićete ga sa sobom kako biste bili u toku sa vašim dnevnim obavezama i u kontaktu sa prijateljima. Ako se nalazite u pokretu, MeeTime video pozivi su tu da budete prisutni na hitnim sastancima vašeg tima. Dodatna pogodnost je Super Hands-free opcija, jer nećete morati da uzimate telefon u ruku. Javljanje je moguće samo glasom, tako da ćete bezbedno moći da se dovezete do kancelarije ili kuće.

Povezana vest:  HUAWEI Mate 20 Pro: Viša inteligencija je stigla

Baterija je standardno dobra karakteristika svih Huawei uređaja, pa ni ovaj telefon nije izuzetak. Povezivanjem sa drugim uređajima Huawei ekosistema, nadogradićete svoje korisničko iskustvo dodatnim funkcijama. Muzika, treninzi i posao – sve će vam biti dostupno na visokom nivou. Huawei Mate Xs 2 će time postati izvor zadovoljstva i nezamenljivi partner.

Proširite svoje vidike

Povezana vest:  HP predstavlja pravi tablet za biznis korisnike

Visok kvalitet fotografija i video snimaka je nešto što ističe ovaj telefon od drugih. Realne boje planinskih venaca ili mediteranske obale okupane suncem će oduševiti vaše prijatelje. Svi  detalji koje kamera hvata će učiniti da vaša slika bude precizna i kristalno jasna. Takođe, Huawei Mate Xs 2 ima kameru ultra širokog ugla, pa vam neće biti teško da u kadar uključite veliki broj prijatelja na nekom bitnom slavlju. A ako odlučite da napravite selfi, to je veoma jednostavno uz pregled slike na sekundarnom ekranu. Više neće biti potrebe da pravite beskonačan niz fotografija kako biste dobili onu idealnu. Uz ovaj telefon, svaki portret može biti savršen. Premijum telefon Huawei Mate Xs 2 ima veliki broj impresivnih funkcija, a vaše je samo da ga ponesete sa sobom i prepustite se svemu što ima da ponudi.