Jedni od vodećih svetskih live act izvođača, italijanski dvojac Agents of Time nastupiće po prvi put u Barutani u petak 26. avgusta.

Agents Of Time su planetarno popularni dvojac, majstori studijskog zvuka i jedni od predvodnika melodic techno žanra. Muziku su izdavali za brojne vodeće izdavačke kuće, od prvog EP-ja Polina iz 2014. godine za Correspondant do potpisivanja za prestižni Afterlife i poslednjeg EP-ja Mirage.

Njihov live act obuhvata melodic tachno, dark house i acid. Dok nastupaju oko četvrtastog stola, okrenuti jedan nasuprot drugome, prenose simbiozu energije kroz mašine i komuniciraju putem instinkta. Složen, jedinstven i nepredvidiv ples između njihovih ljudskih umova i analogna oprema, zajedno stvaraju magiju. Njihovi nastupi delimično su inspirisani live nastupima Mathew Jonsona, a ono što daje težinu njihovom uspehu je i činjenica da sa njime i sarađuju. Prva studijska saradnja Agents Of Time sa Mathew Jonsonom izašla je u martu 2019. godine, a prate je i zajednički nastupi uživo u klubu Rex (Pariz) i Movement Festivalu (Torino).

Povezana vest:  Mimi Mercedez rasterala sve „miševe“ novim spotom

Studijski rad dvojca Agents Of Time je produžetak onoga što rade na sceni. Njihov debi album Spread The Word izašao je za Stem Records 2014. godine i bio je praćen hit EP-jem za Ellum od Maceo Plexa, njihovu izdavačku kuću Obscura i Curle Recordings. Odnos sa duom Tale Of Us i višestruka pojavljivanja na Afterlife događajima, omogućila su im potpisivanje ugovora sa lejblom Afterlife, a među prva izdanja ubrajaju se EP Dream Vision i Paradigm sa kompilacije Realm of Consciousness.

Agents Of Time su nadareni, svestrani izvođači. Njihovi nastupi su uvek visokokvalitetni, fino izbalansirani između eksperimenata i čiste dancefloor energije.

Povezana vest:  OGNJENKA (AUTOPARK): "Garbage" i mi smo SJAJNA kombinacija, CAR je ko se setio da to predloži!

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, kao i na prodajnim mestima Ticket Visiona i Gigs Tixa, po ceni od 1190 za regularnu i 1690 za VIP.