Opsesija je, po žanru, krimi ili takozvana – Who done it? serija.

Novi popularni žanr – audio serija, predstavlja specifičan način prenošenja atmosfere i dočaravanja radnje koju će slušaoci pratiti kroz glavnu junakinju Lunu dok istražuje okolnosti Anine smrti. Uplovite u svet zvukova koji će vas voditi kroz  misterije zločina, uzbuđenja i neizvesnosti, usput uranjajući u svet zabave, droge i noćnih klubova.

Povezana vest:  Bivši predsednik Barselone Joan Laporta ženi se porno zvezdom

Ovu kriminalističku audio seriju potpisuju studenti Fakulteta dramskih umetnosti, predvođeni producentom projekta Mihailom Ilićem. Autorka teksta je Milica Radojčić. Autorsku muziku potpisuje Luka Trutin a snimatelji i dizajneri zuvka su: Bojana Ruvidić, Nikola Mihailović, Ljubica Petković, Ana Matavulj, Lazar Ciganović dok glumačku podelu čine: Teodora Miklušev, Anja Ćurčić, Nađa Dulić, Mihajlo Đorović, Aleksa Arsenović i Arsenije Berić.

Povezana vest:  Izložba koju ne smete propustiti: Unikatna jaja koja „oduzimaju dah"

Premijera prve srpske audio serije održaće se 22.02. u 20h na splavu Weekend, a od 23. februara serija će biće dostupna na svim vodećim striming platformama – YouTube, Spotify, Apple Podcast, Google Podcast I Deezer.

Ne propustite novu kriminalističku audio seriju koja intigira, podiže svest o problemima mladih i pokreće pitanja za koja se društvo bori da dobije odgovore.

Povezana vest:  Sutra pomeranje časovnika za sat unazad

Radnja se dešava u jednoj od Beogradskih gimnazija o kojoj kolaju priče da je upisuju samo deca imućnih roditelja. Glavna junakinja je Luna, devojka koja je na brutalan način suočena sa posledicama mizoginije u srednjoj školi. Ona se samopouzdano bori sa ismevanjem i predrasudama, iako joj je to iznutra ipak ostavilo traumu.