SkyShowtime platforma donosi najbolju zabavu iz svetskih poznatih studija i od poznatih autora. Hiljade sati kvalitetne zabave za celu porodicu, uz veliki izbor dugo očekivanih serija i filmova.

Premijera novih serija u aprilu:

Grease: Rise of the Pink Ladies (Sezona: 1; Broj epizoda: 10)

Grease: Rise of the Pink Ladies – glavne uloge igraju Marisa Davila (Džejn), Šejen Izabel (Olivija), Ari Notartomaso (Sintija), Triša Fukuhara (Nensi), Šenel Bejli (Hejzel), Madison Tompson (Suzan), Džonatan Nivs (Riči), Džejson Šmit (Badi), Maksvel Vitington-Kuper (Voli) i Džeki Hofman (Ast). Direktorka MekGi. Radnja ove serije dešava se 1954. godine, četiri godine pre originalnog mjuzikla Grease i pre nego što je zavladao rokenrol, a T-Birds postali najpopularniji u školi. Ona prati četiri izopštene devojke koje se zabavljaju na svoj način. Svojim ponašanjem privlače pažnju u školi Rydell High, menjajući je zauvek.

Povezana vest:  Premijera serije "TERETANA ZA VRHUNSKE SPORTISTE" na Discovery kanalu

Prve dve epizode biće dostupne od 7. aprila, a svaka sledeća epizoda stiže jednom nedeljno, samo na SkyShowtime platformi.

Drift – Partners in Crime (Sezona: 1a; Broj epizoda: 5)

Još kao deca, braća Ali i Leo voleli su brza kola i motosportove. Zaposleni kao policajci u nemačkoj policiji oni znaju kako da ostanu pribrani dok jure osumnjičene pri brzini od 240 km/h. Zajedno se bore protiv kriminala na nemačkim putevima – od nezavisnih organizacija koje sarađuju sa policijom, pa sve do krijumčara, odbeglih lopova i italijanske mafije. Ali kad se Leo zaljubi u bivšu Alijevu devojku Mariju, njihova bratska veza počinje da puca.

Sve epizode biće dostupne od 25. aprila, samo na SkyShowtime platformi.

Serije

Law & Order Season 22 (Sezona: 22; Broj epizoda: 22)

Photo by: Ralph Bavaro/NBC

Od legendarnog Dika Volfa producenta, koji je nagrađen Emmy® nagradom, Law & Order se vraća sa potpuno novom sezonom slučajeva inspirisanih najvećim događajima današnjice. Sa novim zvezdama i dobro poznatim likovima, ova kultna serija nagrađena Emmy® nagradom nastavlja da sa jedne strane, prati policiju koja istražuje zločin, a s druge tužioce koji gone počinioce.

Povezana vest:  Premijera dokumentarne HBO serije "Obama: U potrazi za savršenijim savezom"

Svake nedelje nova epizoda, samo na SkyShowtime platformi.

Mayor of Kingstown (Sezona: 2; Broj epizoda: 10)

Od kokreatora nominovanih za Oskara®, Tejlora Šeridana i Hjua Dilona, Mayor of Kingstown serija prati porodicu Meklaski, moćne brokere u Kingstaunu, Mičigen, gde je hapšenje jedina uspešna poslovna industrija. Uz glumce, nominovanog za Oskara®, Džeremi Renera i dobitnice Oskara®, Dajan Vist, serija se bavi temama sistemskog rasizma, korupcije i nejednakosti, i pruža oštar pogled na njihov pokušaj da uvedu red i pravdu u grad koji nema ni jedno ni drugo.

Povezana vest:  DVOR 2011, Ćemo, Vanesa, Urška i Deni vraćaju se na Dvor dobili tajne zadatke

Svake nedelje nova epizoda, samo na SkyShowtime platformi.

Rabbit Hole (Sezona: 1; Broj epizoda: 8)

U ovoj triler seriji, Džon Vir (Kifer Saterlend), majstor obmane i špijunaže, nalazi se u situaciji u kojoj ga jako uticajni ljudi lažno optužuju za ubistvo.

Svake nedelje nova epizoda, samo na SkyShowtime platformi.

Filmovi

Nope

Nova priča strave i užasa od dobitnika Oskara® Džordana Pila. Nope je mračna pop-mešavina zastrašujuće naučne fantastike i složenog socijalnog trilera o uzrocima nasilja, opasnosti i oportunizmu koji su nerazdvojivi od romantizovane istorije američkog Zapada… kao i od samog šou-biznisa. Na snimanju ovog fi lma, Pil je ponovo sarađivao sa dobitnikom Oskara® Danijelom Kalujom, kome su se priključili Kiki Palmer i Stiven Jeun (nominovan za Oskara®). Nastanjeni u podnožju jedne klisure, u kopnenom delu Kalifornije, oni dolaze do zastrašujućeg i jezivog otkrića.

Samo na SkyShowtime platformi od 19. aprila.