XXI vek otvara nove izazove i mogućnosti za umetničko stvaralaštvo, van konvecionalnih narativa i formalnih kvalifikacija. U današnje vreme, dovoljno je da imate izvesnu dozu samopouzdanja i hrabrosti, talenta koji pokreće snažna volja i samodisciplina, pa da zasijate u punom svetlu.

Slaveći upravo jednu takvu priču, Chivas je 16. marta organizovao spektakularan I RISE. WE RISE. događaj u čast svih onih uspešnih ljudi koji su do svog uspeha došli na jedan originalan i poseban način. Mnogobrojni VIP gosti, kao i najpoznatiji domaći influenseri, prisustvovali su neobičnom tematskom narativu čija je svrha bila da predstavi razvojni put jedne posebne grupe ljudi. Tako su prisutni kroz različite vizuelne i audio performanse mogli da steknu bliži uvid o nekonvencionalnim putevima uspeha kojim su se kretali naši „umetnici uspeha“.

Povezana vest:  Nova šansa da se pridružite Eucerin klubu lojalnosti

Reč je o dobro poznatim imenima koja su, svako u svom kreativnom polju, ostvarila zavidne profesionalne ciljeve i stekla poštovanje velikog broja ljudi: pevačica Sara Jo, fotograf Dušan Petrović, stilistkinja Vanja Pantin, DJ Peppe, kao i Danilo Božović, nagrađivani barmen, autor knjige o bartendingu i vlasnik jednog od najboljih barova u Majamiju.

Uživajući u prefinjenim ukusima Chivas-a Regal 12, XV i 18, posetioci su imali priliku da upoznaju njihove uspešne priče kroz mnogobrojne kreativne koncepte, krećući se kroz foto-kornere i svojevrsne Chivas zone u jednoj velikoj pozorišnoj predstavi koju su kao domaćini vodili amaterski glumci.

Povezana vest:  Beč: Kupoholičari, odmorite za praznike!

Planetarno popularni škotski brend Chivas Regal, koji svoje korene vuče još iz daleke 1801. godine,  sinonim je za vrhunski kvalitet i luksuz. Negujući svoju dugu tradiciju kroz najstariju operativnu destileriju viskija u škotskom Highlands-u, Chivas je ovim povodom ujedno predstavio i svoje nove, redizajnirane boce za Chivas Regal 12 i XV, a više o tome možete saznati putem njihovog zvaničnog linka www.chivas.com.

Pored besprekornog stilskog aranžmana, sjajne muzike i lucidnih iznenađenja poput jedinstvenog Chivas koktela po posebno osmišljenom receptu samo za ovaj događaj, kulminacija večeri je nastupila u otvorenom Rooftop baru na samom vrhu hotela. Gosti su tu, uz veličanstven panoramski pogled, do kraja večeri uživali u sjajnom nastupu Sare Jo, koja je publici priredila jedno divno iskustvo.

Povezana vest:  MAC predstvalja Cinderella kolekciju

Gradacijskim kretanjem od prizemlja ka vrhu, Chivas je ovim događajem na jedan inventivan način predstavio liniju kretanja svih uspešnih priča. Biti predan radu, osloboditi svoju kreativnost i verovati u sopstvene mogućnosti, okružiti se prijateljima koji sanjaju iste snove i koji vas podržavaju na vašem razvojnom putu (kao i vi njih), znači da, pre ili kasnije, uspeh postaje hustle, a hustle vaš način života. I RISE.WE RISE.

Foto: Nenad Dimić i Benny Gasi