Fiat 500 by Gucci

Međunarodni salon automobila u Ženevi

FIAT 500 by GUČI ZA VOŽNJU VISOKOG STILA

 

Na čuvenoj nedelji mode u Milanu predstavljen je ekskluzivni Fiat 500 by Guči, plod saradnje poznate modne kuće i dizajnera Fiata. Serija Fiat 500 by Guči namenjena je ljubiteljima vožnje visokog stila, a  predstavljena je povodom obeležavanja 150 godina od ujedinjenja Italije i 90 godina postojanja brenda Guči. Ekskluzivni Fiat 500 će biti izložen i na Međunarodnom salonu  automobila u Ženevi, u specijalnoj Guči radnji na štandu Fiata.

-Kada je 50-tih godina prošlog veka proizveden Fiat 500, pokrenuo je pravu revoluciju u pogledu stila i ubrzo postao jedan od najpoželjnijih automobila. Poznato je da su putovanja neodvojivi deo brenda Guči i saradnja sa Fiatom je bila  savršena prilika da predstavimo modernu formu putovanja sa stilom – istakla je Frida Đanini, kreativna direktorka modne kuće Guči, koja je u partnerstvu sa Fiatom  dizajnirala novu seriju Fiata 500.

Povezana vest:  Nova unapređena izdanje modela Volkswagen Transportera i Multivana

Fiat 500 by Guči će biti dostupan u crnoj i beloj boji koje automobilu daju biserni sjaj. Automobil u crnoj boji je namenjen vozačima sportskog duha i obogaćen je detaljima izrađenim od sjajnog hroma. Enterijer je preopoznatljiv po crno-belom kontrastu. Detalji od saten hroma krase spoljašnjost belog Fiata 500, a enterijer u crnoj i boji slonove kosti doprinosi prefinjenijem izgledu. Spoljašnost je unapređena retro felnama koje se slažu sa osnovnom bojom automobila i predstavljaju novinu u ovoj kategoriji.

Povezana vest:  Toyota Srbija pokrenula jesenju akciju

Celom dužinom automobila se pruža crno-zeleno-crna traka u Guči stilu, koja je takođe prisutna i na sedištima, menjaču, ključu, patosnicama i inovativno dizajniranim pojasevima za putnike. Unutrašnji prostor je istovremeno moderan i funkcionalan do najsitnijih detalja: od vezenih presvlaka, preko ekskluzivnih materijala, sjajnog i saten hroma.

Fiat 500 by Guči će se prodavati od 1. aprila do 30. juna putem onlajn porudžbina, a početna cena sa pratećom opremom, u Italiji iznosi 17.000 evra. Redovna prodaja tog automobila u Evropi će početi u julu, a do kraja  godine i širom sveta.

Povezana vest:  Nema kupaca, nema sajma automobila

Uz ekskluzivnu seriju će biti dostupni i brojni modni detalji inspirisani saradnjom Fiata i modne kuće Guči: pribor za putovanje, detalji od kože, mokasine, trenerke, pilotske jakne, rukavice za vozače, naočare za sunce i satovi. Saradnja Fiata sa prestižnim modnim kućama je realizovana i tokom 2010. godine, kada je predstavljen Fiat 500 by Diesel.