Plazma, neizostavan saputnik svakog putovanja, ovog leta za svoje verne potrošače organizuje nagradnu igru “Putovanje puno Plazme” u kojoj počev od 10. jula možete osvojiti dnevne, nedeljne ili glavnu nagradu – fantastični Plazma kamper Coral Axess 650.

Leto je savršeno vreme za otkrivanje novih destinacija i sticanje nezaboravnih iskustava, a Plazma je neizostavan detalj koji nosimo sa sobom, jer sa njom osećaj je kao kod kuće, uvek i gde god da smo. Plazma, kao dosledni saputnik svakog putovanja u periodu od 10. jula do 14. avgusta 2023. godine nagrađuje svoje verne potrošače nagradama punim Plazme.

Povezana vest:  The Body Shop proslavio Međunarodni dan žena na novoj lokacij u shopping centru Ušće

Spremite se za putovanje puno Plazme, jer vas svaki dan očekuje 10 Plazma kofera, dok će četiri srećna dobitnika osvojiti Opel Crossland automobile. A najveća sreća čeka dobitnika glavne nagrade – fantastični Plazma kamper pun Plazme stvoren za svaki put.

Sve što je potrebno da uradite jeste da kupite minimum 450g Plazme, sačuvate račun i pošaljete SMS poruku na broj 5544 sa brojačem računa koji se nalazi na kraju računa ili da unesete kod na www.plazmanagradnaigra.rs.

A da je Plazma – Za svaki put uvek puna iznenađenja, u periodu od 8. jula do 13. avgusta stiže Plazma karavan u čak 5 gradova: Požarevac, Beograd, Novi Sad, Niš i Kragujevac, i donosi nezaboravnu zabavu i sjajne aktivacije za sve generacije.

Povezana vest:  ASTRA podstiče decu da pokažu svoj talenat i podrže Crveni krst

Prvi domaćin Plazma Karavana, 8. i 9. jula od 16.00 do 21.00 časova biće grad Požarevac, zato dođite u Sportski centar Požarevac da zajedno uživamo u bogatom programu.  Sledeća stanica Plazma karavana je Beograd, 15. i 16. jul na Adi Ciganliji, Kameni grad, od 10.00 do 16.00 časova. Sjajnu atmosferu Plazma karavan donosi i u Novi Sad, 22. i 23. jula od 10.00 do 16.00 časova na dobro poznatoj lokaciji – Štrand (ispod mosta), dok će poslednje dve stanice Plazma karavana biti Niš i Kragujevac.

Povezana vest:  MIKSER KIDS MARKET U ZNAKU ZIMSKIH ČAROLIJA

Budite deo jedinstvenog Plazma letnjeg događaja ispunjenog zabavom, smehom i naravno neodoljivim ukusom Plazme. Imaćete prilike da uživate u raznim aktivacijama za celu porodicu, ali i da zavrtite “Točak sreće”, i ako ste srećne ruke zavirite u unutrašnjost fantastičnog Plazma kampera.

Ne propustite priliku da učestvujete u velikoj letnjoj Plazma nagradnoj igri, jer možda baš vi postanete jedan od dobitnika sjajnih nagrada punih Plazme. Za više informacija posetite www.plazmanagradnaigra.rs ili stranicu Plazma_zvanicna na društvenim mrežama.