Da je kvalitet najbolji recept, potvrdile su i Kristina Gašpar i Marina Stanojević, dve strastvene ljubiteljke kulinarskih čarolija, koje su pobedile na konkursu „Dr. Oetker sa tvojim potpisom“. Njihovi posebni recepti za Kokos kiflice i Rešetkasti kolač sa višnjama će krasiti pakovanja Dr. Oetker Vanilin šećera i Praška za pecivo, i takva serija proizvoda će biti dostupna potrošačima tokom narednih godinu dana.

Povezana vest:  DEČIJI VIKEND U DELTA CITY-JU

Ova inicijativa ima poseban značaj jer tradicija Dr. Oetker Praška za pecivo proslavlja 130 godina postojanja ove godine, dok je Vanilin šećer  njegov neodvojivi saveznik za pripremu poslastica.

Kristina Gašpar i Marina Stanojević, pored svog talenta, dele i ljubav prema poslasticama. Kroz ovaj konkurs su dobile priliku, ne samo da dele svoje recepte sa drugima, već i da postanu deo dugogodišnje Dr. Oetker tradicije. Njihova pobeda ističe važnost deljenja omiljenih recepata sa najmilijima, a posebno na stranici Receptoteka gde se okupljaju ljubitelji kuvanja iz celog sveta.

Povezana vest:  Trke bikova odnele još jednu žrtvu

Dr. Oetker-ov konkurs nije samo prilika za ljubitelje kuvanja da pokažu svoj talenat, već je i podsećanje na divne trenutke iz detinjstva i porodičnih okupljanja. Recepti dostupni na Receptoteka stranici su dragoceni izvor inspiracije koji podsećaju na ukuse i mirise koji nas vraćaju u toplinu porodičnog doma.

Potražite Dr. Oetker Vanilin šećer i Prašak za pecivo sa receptima Kristine Gašpar i Marine Stanojević, na policama prodavnica širom zemlje. Pružite sebi priliku da oživite svoje najdraže kulinarske uspomene i doživite poslastice na potpuno novi način sa Dr. Oetker proizvodima.

Povezana vest:  Skraćeno radno vreme Gorenje prodajnih objekata i snižene cene za online kupovinu