Kompanija HONOR, globalni tehnološki brend, uvodi potpuno novu, drugu generaciju silicijum karbonske baterije u HONOR Magic6 seriju. HONOR je započeo revolucionarnu inovaciju u tehnologiji baterija, ističući se kao prvi brend koji je primenio nove inovacije baterija iz drugih industrija na pametne telefone.

Poznati svetski tehnološki influenser PhoneBuff objavio je  video sprovođenja testa u kom je HONOR Magic6 Pro u zamrzivaču, na temperaturi -20℃ u njegovoj laboratoriji.

Povezana vest:  HONOR najavljuje novu strategiju i gejming dodatke na Gamescon-u

Ceo video možete pogledati putem sledećeg linka: https://www.youtube.com/watch?v=F1kLEGyo3X0

Takođe, objavljen je još jedan video na društvenim mrežama #DiscoverTheGalaxyByMagic# koji prikazuje kako se HONOR Magic6 Pro probija kroz stratosferu i stiže do galaksije u veoma hladnim uslovima.

Ceo video možete pogledati putem sledećeg linka: https://www.instagram.com/p/C2zCxeqLShx/]

HONOR Magic6 Pro, koji će biti predstavljen na MWC 2024, prošao je kroz seriju neverovatno ekstremnih izazova sa baterijama u različitim situacijama. Najnovija tehnologija baterija, druga generacija silicijum karbonske baterije, može postići odlične performanse trajanja u izazovima sa ekstremno niskim temperaturama. Sa ovakvom snagom tehnologije baterije, nema više briga o hladnim putovanjima kao što su skijanje ili planinarenje.

Povezana vest:  ThinkCentre M90z osvojio prestižnu nagradu „iF product design award 2011”

Kompanija HONOR je prvi proizvođač pametnih telefona koji je detaljno proučavao materijal negativnih elektroda na bazi silicijuma koji podiže gustinu snage i brzo punjenje na viši nivo, dok je Tesla, takođe, proučavao hemijsku strukturu silicijuma od 2016. godine. Ovo je, ujedno, i prva baterija sa samostalnim čipsetom koji dodatno poboljšava performanse baterije u svim scenarijima, posebno u uslovima niskih temperatura kao što je je -20℃, što će nadmašiti Samsung Galaxy S24 Ultra.

Povezana vest:  IDOL4 telefoni od sada dostupni u Srbiji

Za više informacija, pratite HONOR događaj 25. februara na MWC sajmu 2024.