KFC_american-football_AT_POSTER_k01

AMERIČKI FUDBAL

Vukovi na Vajkingse posle juniora

Istog dana, na istom terenu sa juniorskom reprezentacijom Srbije, beogradski Vukovi će u svojoj režiji, otvoriti sezonu prijateljskom utakmicom. Drugi deo duplog programa austrijsko-srpkog duela počinje odmah posle meča između našeg i austrijskog nacionalnog juniorskog tima, kada će na teren Ravelline stadiona (15 časova) tim sa Ade Ciganlije na megdan Rajfajzen Viena Vajkingsima.

Povezana vest:  AMERIČKI FUDBAL, SAFS, Veprovi još jednom pokazali zašto su najbolji u Srbiji!

Ovo je drugi put zaredom da Vukovi generalnu probu imaju protiv nekog od najjačih austrijskih klubova. Potsetimo, prošle predsezone su to bili Danube Dragonsi, koji su u tesnom meču trijumfovali 30:27, a kasnije osvojili titulu u Austriji . Vikinzi su čak 8 puta učestvovali u finalima Euroboula, po čemu su najbolji u Evropi i protivnik sa najvećim renomeom sa kojim su se Vukovi do sada sastali.

Povezana vest:  FERPLEJ JE POBEDA, Mihajlović i Milošević održali javni čas fer-pleja

Biće to prilika da se na delu vidi pojačanje Vukova na mestu kvoterbeka Vini Mirot, ali i da se odradi marketinška promocija ovog kluba u Austriji. U cilju toga, u saradnji sa austrijskim KFC-om, održaće se zajednička promotivna aktivnost Vukova i KFC-a u Beču. Najpre će Ruben Drouns, bivša NFL zvezda, a danas trener Vukova, potpisivati autograme u Lugner Citiju, dok će u nedelju posle utakmice biti održan “after party” u Donauplexu sa igračima Vukova.

Povezana vest:  RAGBI 13, Derbi Dorćoa i Zvezde za kraj ligaškog dela prvenstva Srbije

Oba događaja počinju u 20 časova, a zanimljivo je da je radi promocije ovih događaja, KFC poslao flajere na čak 250.000 adresa u Beču, pod radnim nazivom “Doživite vaše zvezde”.