Vulkančić je objavio komplet Edukativni vozić: Azbuka, zahvaljujući kom će deca naučiti azbuku kroz igru, uz zabavnu slagalicu, igru pamćenja i knjigu. Vozić sa životinjama je spreman, a učenje azbuke nikad nije bilo zanimljivije.

Edukativni vozić će pomoći mališanima da na jednostavan i zabavan način nauče azbuku, što će ih pripremiti za uspešno savladavanje čitanja i pisanja. U knjizi su životinje grupisane na osnovu mesta gde žive, a u slagalici po početnom slovu, što omogućava da učenje uvek bude dinamično. Pomoću slagalice dete će učiti slova i poboljšavati motoričke veštine. Na poleđini svakog dela slagalice nalazi se veliko i malo slovo, kao i naziv životinje na to slovo.

Povezana vest:  Jedan od najuspešnijih rumunskih reditelja prvi put u Srbiji, antička drama posle 50 godina u SNP-u

Ovaj komplet sadrži knjigu od 12 strana za učenje azbuke, slagalicu od 30 delova, igru pamćenja od 20 kartica, čime doprinosi razvoju jezičkih sposobnosti kao što su učenje novih slova i reči i komunikacija sa drugima, kao i unapređenju motoričkih veština.

Edukativni vozić: Azbuka, za decu uzrasta od pet do sedam godina, dostupan je na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Povezana vest:  Dođite u Marsh Open Space na izložbu fotografa Nenada Marjanovića