djokovic_25_12

ATP I WTA MAJAMI

Danas na terenu Đoković, Troicki, Ivanović

 

Posle još jednog uspešnog dana na terenima u Majamiju, gde je Tipsarević pobedio Čilića, a podsećanja radi ovo je prva pobeda srpskog tenisera u šest međusobnih susreta, na turniru u SAD za prolaz dalje boriće se Novak Đoković, Viktor Troicki, Ana Ivanović i Nenad Zimonjić.

U popodnevnom programu (od 9,30 po lokalnom vremenu) na terenu će se pojaviti Novak Đoković koji je postavljen za drugog nosioca i u ovoj sezoni ne zna za poraz i Amerikanac Džejms Blejk koji je dobio vajld kartu za ovaj turnir. Njih dvojica su se sastajali dva puta i oba puta je srpski teniser bio bolji.

Povezana vest:  ATP BAZEL, Troicki i Dodig u polufinalu protiv Zimonjića i Ljodre

Od srpskih tenisera na terene će danas izaći Viktor Troicki koji će se boriti sa Amerikancem Semom Kverijem (19). Njih dvojica su igrali jedan protiv drugog dva puta i rezultat je nerešen. Oba puta duel je bio u Beogradu (Serbia open i Dejvis kup).

U slučaju da obojica srpskih tenisera pobede u narednom kolu, četvrtom, igraće jedan protiv drugog.

Povezana vest:  Ðoković stigao Lendla, ispred su samo Sampras i Federer

Ana Ivanović, 19 nosilac, od 11,30 po lokalnom vremenu igra protiv Virdžin Razano (Francuska) a na istom terenu, malo kasnije, Ana Ivanović i Andrea Petković (Nemačka) u konkurenciji dublova igraće protiv Ivete Benesova/Berbore Strikove Zahlavove (Češka).

Šesti nosioci u konkurenciji dublova Nenad Zimonjić i Mihaela Ljodra (Srbija/Francuska) igraju protiv poljske kombinacije Marius Furstenberg/Marsin Matkovski.