Trener Novog Pazara zadovoljan pristupom treninzima

 

Trener fudbalskog kluba Novi Pazar Dušan Kljajić rekao je danas da je zadovoljan pristupom igrača u dosadašnjem toku priprema za nastavak prvenstva u Prvoj ligi Srbije.

-Prijatno sam iznenađen željom i zalaganjem fudbalera pošto je ovo bila prva prava radna nedelja. Priključili su nam se Miloš Stojanović i Ivan Ćirka i čini mi se da sve ide u dobrom pravcu – rekao je Kljajić.

Povezana vest:  Jovetić podvrgnut drugoj intervenciji kolena

Novi trener rekao je da je u svakodnevnom trenažnom procesu 24 kandidata za prvi tim, ali da bi taj spisak u narednih nekoliko dana mogao i da se proširi.

žProbali smo još nekolicinu potencijalnih pojačanja i sa nama će na proleće sigurno biti i bivši ‘vezista’ Jagodine Simić, nekadašnji fudbaler Rada Stanojlović, doskorašnji kapiten Voždovca Jovanović i još jedan eks-Jagodinac Milenković – rekao je Kljajić i dodao da se mogu očekivati dolasci još dvojice ili trojice igrača.

Povezana vest:  EP FRANCUSKA 2016, Mekoli autogolom poslao Vels u četvrtfinale

On je kazao da će Novi Pazar odigrati nekoliko prijateljskih utakmica, a ekipa bi za dve nedelje trebalo da otputuje za Antaliju.

-Malo nas je poremetio sneg. Radimo dva puta dnevno, u sali i napolju. Sutra ćemo odigrati prijateljsku utakmicu sa Banom iz Raške, a tražimo protivnika i za subotu – rekao je Kljajić.

Novi Pazar je jesenji deo prvenstva u Prvoj ligi Srbije okončao na osmoj poziciji.

Povezana vest:  Matić: Vratio sam se u Čelsi da bih osvajao tofeje

Prolechni deo počinje 6. marta, kada Novi Pazar u meču 18. kola dočekuje Zemun.