Restoran_Cajkovski4

Počinju Dani nemačke kuhinje u hotelu Moskva

Beogradski Hotel Moskva organizuje ekskluzivnu manifestaciju „Dani nemačke kuhinje” koja će se održati u restoranu Čajkovski od 1. do 10. aprila.

Tokom desetodnevne manifestacije „Dani nemačke kuhinje” gosti će imati priliku da probaju probrane nemačke specijalitete: Haringssalat (salata sa haringom), Kartoffel- Speck Salat  (krompir salata sa slaninom), Zwiebelkuchen (tart od luka), Käsespätzle (špecle sa sirom), Leberkäse (veknica od mesa), Sauerbraten (goveđi odrezak), Königsberger Klopse (nemačke ćufte)… Kulinarske instrukcije i recepte restoranu Čajkovski dala je supruga nemačkog ambasadora u Srbiji dr Angelika Mas, uz čiju pomoć su jela dobila potpunu autentičnost.

Povezana vest:  Pronađite savršen poklon za Dan zaljubljenih uz 20% popusta u Fashion&Friends-u

U petak, 8. aprila u hotelu Moskva održaće se, u okviru ove manifestacije,  i Ekskluzivno veče nemačke kuhinje.  Na svečanoj večeri gosti će imati priliku da slušaju klasičnu muziku nemačkih kompozitora u izvođenju gudačkog kvarteta Kameo. Ovakav događaj predstavlja jedinstven spoj zanimljivih nemačkih jela i dobre usluge.

Svi hedonisti i ljubitelji nemačke kuhinje pozvani su da uživaju u ovom događaju koji se održava u novom sjaju tek renoviranog Hotela Moskva.

Povezana vest:  Šta zdrava ishrana znači za blogerku Liju Etsines koja piše o hrani

Od otvaranja daleke 1908. godine, hotel Moskvu posetilo je više miliona gostiju među kojima su mnoge poznate ličnosti kao, na primer, Albert Ajnštajn, Alfred Hičkok, Bred Pit, Kirk i Majkl Daglas, Robert de Niro, Rej Čarls i mnogi drugi.