vesli_snajder

Snajder bi na leto mogao da pređe u Mančester junajted

Fudbaler Intera Vesli Snajder mogao bi na leto da napusti taj klub i pređe u Mančester junajted, pošto bi uprava italijanskog kluba pristala na ponudu od 25 miliona funti, preneli su danas holandski mediji.

List Telegraf preneo je da bi Inter dozvolio Snajderu da pređe na Old Traford za 25 miliona funti, iako je holandski fudbaler nedavno produžio ugovor.

Povezana vest:  Navijači Palmeirasa napali fudbalera tog kluba

-Ponuda će biti predstavljena Interu, a predsednik tog kluba Masimo Morati će pristati na odlazak holandskog reprezentativca – naveo je list.

Ferguson traži dugotrajnu zamenu za Pola Skolsa, a škotski trener bi pre želeo u timu da vidi Snajdera nego igrača Totenhema Luku Modrića za koga je, takođe, izrazio interesovanje.

Snajder je prošao Ajaksovu školu fudbala, a iz holandskog kluba je 2007. godine prešao u Real Madrid. Posle dve godine potpisao je za Inter, sa kojim je prošle sezone osvojio prvenstvo i Kup Italije i Ligu šampiona.

Povezana vest:  Zvezda: Luković nije teže povređen

Za reprezentaciju Holandije, sa kojom je prošlog leta igrao u finalu Svetskog prvenstva u Južnoj Africi, odigrao je 76 utakmica i postigao 21 gol.