Zemlja_gruva_Najlepse_zelje

Cukić i Zemlja gruva na Radio B92

 

Radio B92 saopštio je da će od 9. maja krenuti sa novom programskom šemom u kojoj će se naći autorske emisije glumca Aleksandra Srećkovića-Kubure, pevača Dejana Cukića, sportskog komentatora Smiljana Banjca i benda „Zemlja gruva“.

-Neka sasvim nova, a poznata lica očekuju vas radnim danima od 14.00 do 15.00. Cukić, Srećković sa porodicom i ‘Zemlja gruva’ sleću na talase radija B92 i uvode vas u radno popodne svojim autorskim emisijama – saopštio je B92.

Povezana vest:  Harlem Gospel hor – omaž Vitni Hjuston 6. decembra u mts Dvorani

Banjac će voditi sportsko popodne „Kikiriki semenke“ subotom i nedeljom od 15.00 do 17.00 uz praćenje „rezultata sa stadiona, trkačkih staza, bazena, teniskih terena… uz direktna uključenja, praćenje kvota, prognoze, analize i grickanje“.

Kako je najavljeno, subotom od 12 do 12.30 u „svet kvalitetne poezije uvode vas junaci ‘Pesničenja’ kultne gradske poetske manifestacije“, a od 12.30 do 13.00 mikrofon je u rukama „stend ap“ (stand up) komičara.

Ponedeljkom odmah posle jutarnjeg „Dizanja“, Dušan Čavić i Dušan Šaponja će voditi emisiju „Između dve vatre“ u kojoj će, kako očekuju u B92, slušaoce „na duhovit, drugačiji, pomeren način prošetati kroz sva dešavanja koja nas okružuju“.

Povezana vest:  Nemački bend Ramštajn sutra u Kombank areni

Na radiju B92 će od utorka do petka, od 10.00 do podneva ići „Supernova“ voditeljke Dejane Milović-Buha sa najnovijim muzičkim hitovima, dok će u novoj emisiji „Ful kontakt“ Ana Raca pričati sa slušaocima o svemu što ih muči, svakog radnog dana od podneva do 14.00″.

-Zabavno popodne se nastavlja sa Igorom Brakusom radnim danima od 15.00 do 17.00. ‘Hulahop’ ponovo slušate subotom od 10.00 do podneva, a u njemu vas očekuje ćaskanje sa poznatim ličnostima – najavila je beogradska stanica.

Povezana vest:  Novi album grupe Kanda, Kodža i Nebojša u prodaji!

Od informativnog programa na radiju B92 „Jutarnji dnevnik“ ide od 9.00, „Kažiprst“ pola sata kasnije i „Peščanik“ petkom, a „Pregled dana“ i presek najvažnijih zbivanja u politici, ekonomiji, kulturi očekuje slušaoce u 17.00 u emisiji „Dnevnik“.