KUNG_FU_PANDA

Kung fu pandi 2 stiže u bioskope 2. juna!

Animirani film „KUNG FU PANDA 2“ od četvrtka, 2. juna, stiže na redovne repertoare naših bioskopa!

Ljubitelji simpatičnog pande imaće priliku da pogledaju njegove nove avanture u bioskopima Roda, Takvud, Ster, Dvorana Doma Sindikata, Arena (Novi Sad), Kraljevo i Ster Montenegro.

Iz Drimvorksovog studija za animaciju, koji nam je doneo hitove „Kako da dresirate svog zmaja“, „Šreka“ i nominovanog za Oskara i Zlatni globus „Kung fu pandu“, stiže najnovija avantura jednog od najneobičnijih junaka koji je od zaposlenog u prodavnici nudli postao majstor kung fua.

Povezana vest:  Duh se pojavio u Beogradu! Građani u neverici i panici

U „Kung fu pandi 2“, Poovi (MILOŠ SAMOLOV) snovi su se ostvarili, sada je Zmajev ratnik koji štiti dolinu Mira uz svoje drugare, majstore kung fua, Furioznu petorku: Tigricu (KATARINA ŽUTIĆ), Majmuna (MILAN ANTONIĆ), Bogomoljku (MILAN TUBIĆ), Zmiju (JELENA PETROVIĆ) i Ždrala (MARKO MARKOVIĆ). Ekipi se pridružuje VOJA BRAJOVIĆ kao kung fu guru i Poov mentor, Šifu , i ZIJAH SOKOLOVIĆ, kao Poov otac i vlasnik najpopularnije prodavnice nudli u selu, g. Ping.

Povezana vest:  Filmski debi ćerke Anđeline Džoli i Breda Pita

Ali Poov fantastični život je ugrožen pojavom strašnog zlikovca, gospodara Šena (MLAĐA ANDREJEVIĆ) koji planira da upotrebi tajno, nezaustavljivo oružje da bi pokorio Kinu i uništio kung fu. Po će morati da se okrene svojoj prošlosti i da otkrije tajne svog misterioznog porekla i samo tada će uspeti da oslobodi snagu koja mu je potrebna za uspeh.

Povezana vest:  Kristen Stjuart: U meni se bude majčinska osećanja