HGT_torba

Avon program Hello Green Tomorrow nastavlja da pomaže obnovu ugroženih kišnih šuma

U okviru svog programa Hello Green Tomorrow, kompanija Avon je i ove godine plasirala nove proizvode od kojih će sav neto prihod biti upućen obnovi i očuvanju ugroženih kišnih šuma Južne Amerike i Indonezije. Za sve one koji u Srbiji budu želeli da daju svoj doprinos očuvanju ovih šuma od kritične važnosti za očuvanje životne sredine, Avon je pripremio Hello Green Tomorrow šoping torbe od 100% izdržljivog pamuka po ceni od 530 dinara.

Povezana vest:  Karla Bruni traži odštetu od tabloida "Gala"

U svojoj misiji da pomogne da se zaustavi deforestacija, Avon je ove godine usmerio svoj Hello Green Tomorrow program u obnovu kritično važnih tropskih šuma. Ove šume predstavljaju pluća planete koja pomažu prečišćavanje zagađenog vazduha i ublažavanje klimatskih promena, dok istovremeno podržavaju izvanredan diverzitet biljaka i životinja i obezbeđuju vodu za milione ljudi. Od svih tropskih šuma širom sveta, najugroženije su upravo južnoameričke atlantske kišne šume i šume Indonezije (Borneo i Sumatra) i u isto vreme njihovo očuvanje je od kritične važnosti.

Povezana vest:  Kompanija LG donirala klima uređaje Institutu za neonatologiju

Avon će ceo profit od prodaje Hello Green Tomorrow proizvoda donirati organizaciji The Nature Conservancy koji se kontinuirano zalaže za očuvanje atlantskih prašuma u Južnoj Americi, kao i fondu WWF zbog njihovih projekata pošumljavanja u Indoneziji (Borneo i Sumatra).

Praktična Hello Green Tomorrow torba za šoping, čijom se kupovinom daje direktan doprinos očuvanju tropskih i kišnih šuma, dimenzija je 28×38 cm, štampana je ekološki prihvatljivim bojama i može se upotrebiti više puta, što znači da ćete njenom upotrebom čuvati i životnu sredinu u Srbiji. Torba će biti dostupna u Avon brošuri broj 10, koja izlazi u 07. jula.

Povezana vest:  Muž naučio Gvinet Paltrou da svira gitaru zbog uloge

Šoping torba će se prodavati na tržištima Evrope, Australije, Kanade i Latinske Amerike, dok će u SAD biti dostupna aluminijumska boca za vodu za više upotreba, u Brazilu majice koje su kreirali vodeći dizajneri, a u Venecuel i kozmetička kutija.