amy winehouse 04

„Avalon produkcija“: Isplatili smo honorar Ejmi Vajnhaus

 

Organizator koncerta Ejmi Vajnhaus, „Avalon produkcija“, demantovao je danas pisanja pojedinih londonskih tabloida da pevačica neće tražiti honorar zbog svog nastupa na Beogradskoj tvrđavi.

U saopštenju iz „Avalona“ su naveli da nijedan nastup velike internacionalne zvezde ne može da se desi bez isplate celog ugovorenog iznosa najkasnije 15 dana pre koncerta.

Povezana vest:  John Mayer i Katy Perry raskinuli jer ju je varao

-Isplatili smo Vajnhaus u tri rate – 18. marta, 18. aprila i 18. maja za nastup u Beogradu koji je trebalo da traje između 60 i 90 minuta, bez mogućnosti da utičemo na prirodu i sadržaj tog nastupa – rekli su organizatori.

Na sajtu „Dejli mejla“ (Daily Mail) juče je objavljeno da Vajnhaus, iako je imala užasan nastup, traži ceo honorar promoterima iz Beograda, da bi u poslepodnevnim časovima ta vest bila preinačena u to da je neko iz njenog menadžmenta rekao da neće tražiti honorar.

Povezana vest:  Dorijan Šipuš, student i amaterski fotograf iz Siska, Hrvatska, biće MTV voditelj na Terraneo festivala

-Mi smo ipak proverili sa njenim agentima da li je neko od njih izjavio tako nešto i njihov odgovor je bio: ne, tabloidi pokušavaju da razvuku stvar što duže mogu – navedeno je u saopštenju „Avalon produkcije“.