Usluga PlatiMoFilip Moris u Srbiji partnerima u maloprodaji omogućio plaćanje faktura putem mobilnog telefona

Kompanija Filip Moris Operejšens a. d. (Philip Morris Operations a.d.) je svojim poslovnim partnerima u maloprodaji predstavila uslugu PlatiMo, koja omogućava plaćanje faktura putem mobilnog telefona. Kompanija Filip Moris Operejšens prva je u Srbiji koja jednu ovakvu inovaciju uvodi u svoje poslovne prakse. Na ovaj način, kompanija će dodatno unaprediti saradnju sa svojim kupcima omogućavajući veću fleksibilnost i efikasnost u poslovanju.

Povezana vest:  IKEA predstavlja biljne ćuftice kojima ni ljubitelji mesa neće odoleti

PlatiMo usluga u Srbiji je omogućena zahvaljujući uspešnoj saradnji sa kompanijom HALCOM, koja je razvila softver za ovakvu vrstu usluge, kompanijom TELENOR, koja je mobilni provajder i pet banaka koje su nosioci platnog prometa za ovu uslugu, Raiffeisen Banka, Crédit Agricole, Erste Bank i Komercijalna banka.

Ovaj jednostavan sistem jeftiniji je od plaćanja putem klasičnog bankarstva, a transakcija novca je brza i u potpunosti sigurna u skladu sa najvišim evropskim standardima u oblasti zaštite podataka.

Povezana vest:  Otvoreni „Moja Kravica Dani bureka" u Nišu

„Usluga PlatiMo u mnogome će pomoći našim kupcima u svakodnevnom poslovanju. Osim toga što će uštedeti u vremenu, koje im je do sada bilo potrebno za odlazak do banke i plaćanje faktura, ovaj novitet im zapravo daje više kontrole i smanjuje moguće zastoje u poslovanju“, izjavio je Branko Ševarlić, regionalni menadžer prodaje u kompaniji Filip Moris u Srbiji.

„Veoma mi je drago što nam je kompanija Filip Moris omogućila da svoje obaveze izmirujemo lako, jednostavno i sigurno. Na ovaj način umanjena je mogućnost grešaka pri plaćanju što će nam svakako olakšati posao i uštedeti vreme“, izjavila je Dušica Stolica, vlasnica STR „Veselinka i H-2“ iz Beograda.

Povezana vest:  Helena Topalović na slatkim mukama! Koja venčanica joj bolje stoji?

Od 160 tržišta na koliko Filip Moris Internešenel posluje širom sveta, Srbija je prvo tržište na kojem je kompanija svojim poslovnim partnerima omogućila ovako tehnološki naprednu uslugu.