Zajedno

Triler Zajedno od septembra u bioskopima

Drama-triler „Zajedno“ režisera I scenariste Mladena Matičevića počeće da se prikazuje u domaćim bioskopima od 29. septembra, saopštio je danas distributer „Tak“.

U Matičevićevom filmu čija je premijera bila u martu na „FEST-u“ igraju Aleksandar Srećković, Milica Zarić, Ivan Zarić, Branimir Popović, Dragan Petrović Pele, Gordan Kičić, Katarina Žutić I Miki Krstović.

Povezana vest:  Skarlet Johansnon čekala ulogu u "Crnoj udovici" 10 godina

„Zajedno“ govori o nagrađivanom beogradskom književniku i bivšem profesoru Urošu, koji ima sa ženu Mariju i sina Nikolu, ali je već neko vreme u kreativnoj krizi uzrokovanoj, između ostalog, aferom sa studentkinjom.

Autor filma „Jedan na jedan“ (2002) i dokumentarca „Kako postati heroj“ (2008) Matičević je rekao novinarima na FEST-u da mu cilj nije bio da se bavi socijalnom slikom Srbije, već da filmom „Zajedno“ pokaže da filmovi treba da govore o ljudima i njihovim odnosima.

Povezana vest:  "BESMRTNICI" SU STIGLI U BIOSKOPE!

-Srpski film se poslednjih 20 godina bavi raznim grozotama koje su se dogodile na ovim prostorima, a činjenica je da niko ne želi da gleda takve filmove jer ljudi ne žele da se posle projekcije osećaju lošije – rekao je tada Matičević.