mihajlo_ivanovic_trener_novi_pazar

Ivanović očekuje pobedu Novog Pazara protiv Rada

 

Trener fudbalskog kluba Novi Pazar Mihajlo Ivanović rekao je da očekuje da će njegova ekipa zabeležiti pobedu nad Radom u meču drugog kola Super lige, iako o sutrašnjem protivniku ima visoko mišljenje.

-Smatram da možemo da savladamo odličnu ekipu Rada, koji sam gledao prošle nedelje u ubedljivoj pobedi protiv Metalca i čija mi se igra dopala – rekao je Ivanović.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Di Marija russi "svoje", Junajted se rado secha Moskve

Iskusni stručnjak za ovu priliku neće moći da računa na Filipa Stojanovića, zbog crvenog kartona koji je dobijo na otvaranju sezone u meču protiv Partizana završenom ubedljivim porazom (5:0), ali će njegov tim biti jači za Dragana Šarca.

-Šarac je veoma bitan igrač za nas, a svi ostali, osim Stojanovića, konkurišu za tim. U odnosu na meč u Beogradu, biće još jedna ili dve promene – kazao je Ivanović.

Povezana vest:  Zaneti: Juventus može da osvoji Ligu šampiona

Levi bek Dragan Šarac, koji će sutra debitovati u plavom dresu, rekao je da će Novi Pazar za protivnika imati jedan mlad i dobar kolektiv, ali i da očekuje trijumf svoje ekipe.

-Rad je tokom cele prošle sezone igrao na visokom nivou i izborio kvalifikacije za Ligu Evropa, pa moramo biti oprezni. Daćemo sve od sebe da našoj publici priredimo radost, a sebi obezbedimo prve bodove u Super ligi – kazao je Šarac.

Povezana vest:  LDP osudio napad na fudbalere Partizana iz Gane

Novi Pazar će u subotu od 17 sati u okviru drugog kola Super lige ugostiti ekipu Rada. Duel ovih timova na Gradskom stadionu proglašen je susretom „visokog rizika“.