bajkovic_zvezda_ren_1

ZVEZDA ZA ZVEZDANU

Bajković: Pokažimo humanost

 

Golman Crvene zvezde Boban Bajković pred prijateljsku utakmicu koju Crvena zvezda igra u ponedeljak od 17 časova protiv Dinama u Pančevu, rekao je da očekuje da ovaj test meč bude dobra provera pred nastavak šampionata sledećeg vikenda.

– Nakon serije teških mečeva i gustog rasporeda, pauza nam je više nego dobrodošla. Radimo vredno i spremamo se za nove pobede. Mislim da ćemo kako sezona odmiče biti sve bolji i uigraniji, i ako nas povrede zaobiđu, a iskreno se nadam da hoće, ne vidim ko bi mogao da nas zaustavi na putu ka tituli. Trener Prosinečki će verovatno ukazati priliku većini igrača da se nametnu i pokažu koliko mogu u ovom trenutku – rezonuje Bajković.

Povezana vest:  Esjen nije prošao lekarske preglede u Milanu

Utakmica u Pančevu imaće i humanitarni krakter, jer će deo prihoda od prodatih ulaznica čija je cena dvesta dinara, biti prosleđen za lečenje Zvezdane Jurice, šestogodišnje devojčice koja boluje od Batenove bolesti, i materijalna sredstva su joj neophodna za odlazak na operaciju u Kinu.

– Nadam se da će doći dosta ljudi, i da ćemo svi zajedno dati doprinos Zvezdaninom izlečenju. Apelujem u svoje i u ime svojih saigrača na Pančevce i sve druge, da u skladu sa svojim materijalnim mogućnostima pomognemo Zvezdani da ozdravi – rekao je Zvezdin čuvar mreže.

Povezana vest:  Pročikević plaća 50.000 dinara zbog napada na novinara

Podsećamo vas da je za potrebe Zvezdaninog lečenja, grad Pančevo otvorio broj za slanje SMS poruka. Ova opcija omogućena je svim korisnicima koji koriste usluge Telekoma Srbija i VIP mobilnih operatera. Cena poruke je 50 dinara, a potrebno je poslati je na broj 1771. Takođe svoju humanost možete iskazati tako što ćete u skladu sa svojim mogućnostima donirati novac na račun oca obolele devojčice, Zorana. Broj računa je: 160-5610200018878-72, i otvoren je u banci Intesa.

Povezana vest:  Mitrović nije teže povređen, tri nedelje van terena

Karte za utakmicu su u prodaji, i mogu se nabaviti na tri lokacije. U holu gradske uprave Pančevo, u sportskom centru „Strelište“, i u domu kulture u centru Pančeva.