Luis-Enrique-Roma

Luis Enriku: Menjaću Totija ako bude potrebno

Luis Enrike, nekadašnji španski nreprezentativac, igrač Real Madrida i Barselone, te donedavno trener druge ekipe Barselone, spreman je za trenersku premijeru u italijanskoj Seriji A.

Ovog je leta Luis Enrike došao u Romu ne bi li vratio tu ekipu blizu samog vrha tabele. Podsetimo, prošle sezone je Romi promakao i plasman u Ligu šampiona, a ove su u Evropskoj ligi zapeli na poslednjoj prepreci kvalifikacija.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE, Prodaja karata za Ventspils od utorka

Svaki trener koji dođe u Romu mora se boriti s jednim „trenerom“ i velikim gazdom na terenu. U pitanju je, dakako, Frančesko Toti, živa legenda Rome.

-Odlučio sam. Moja je odgovornost za ekipu, sastav i rezultat. Dakle, ako mislim da je to dobro za sve nas ostaviću Totija na klupi. Isto tako, menjaću ga ako mislim da je to ispravno, ali i imati ogromno poverenje u njega – rekao je Španac i dodao:

Povezana vest:  Palermo doveo Argentinca Garsiju

-Ne, naravno da Toti nije isti kao ostali. Ne može biti. On je legenda ovog kluba, on je postigao 207 prvenstvenih pogodaka i zato ga i ja gledam drugačijim očima. Ali, ekipa je i ispred njega, to mora biti jasno.