Nevergreen1

Nevergreen najavio deseti album i veliki koncert sa Lordima

Jedan od najuspešnijih metal sastava na ovim prostorima, Nevergreen,  najavljuje za 17. decembar veliki koncert u Rumuniji zajedno sa Lordima,  a za isti period najavljen je i izlazak desetog studijskog albuma.

U godini koja se bliži kraju Nevergreen je učvrstio svoje vodeće pozicije, pre svega, u Mađarskoj i Rumuniji nastupima na najvećim festivalima rame uz rame sa svetskim zvezdama, a konačno su se nastupom na Exitu i još nekoliko ne manje značajnih festivala uživo predstavili i publici u Srbiji. Usled poklapanja datuma bend nije bio u prilici da odgovori pozivima nekoliko festivala sa ex-YU područja, ali Mikloš Matlari, klavijaturista benda, obećava da će se to dogoditi u 2012. godini.

Povezana vest:  Korzo poklanja onlajn koncert svetskog klavirskog dua u okviru Kaleidoskopa kulture

Još uvek aktuelni album “Uj Birodalom”/”New Empire” ‘pobrao’ je odlične kritike i recenzenata i publike širom sveta, a Mikloš kaže da će deseto studijsko ostvarenje najavljeno za kraj godine biti još bolje u svakom pogledu.

“Nova ploča će prevazići album “Uj Birodalom”/”New Empire” po kvalitetu kako autorski tako i po soundu. Nemamo iluzija za uspeh zbog katastrofalnog stanja metal i rock muzike u vreme novog primitivizma koji promovišu mediji, ali ipak realno ima šansi da pomoću njega postignamo popularnost kod metal fanova  Srednje Evrope“ – samouvereno zaključuje Mikloš Matlari.

Povezana vest:  Gibonni 'AIN'T BAD ENOUGH FOR R'N'R' prvi singl sa albuma '20th CENTURY MAN'

Sve aktuelnosti vezane za rad ovog odličnog sastava sa skoro dvodecenijskom evropskom karijerom mogu se pratiti putem oficijalne facebook stranice benda (http://www.facebook.com/nevergreen.hu).

Spot za pesmu “Frozen”pogledajte OVDE!