GCC logo

GOLF

Kup prijateljstva SRBIJA – SLOVENIJA 2011 15 i 16. oktobra u Žablju

Prvi Kup prijateljstva između Golf kluba Centar iz Srbije i Golf kluba A iz Slovenije održao se u novembru 2009. godine, kada je klub, u prelepom ambijentu golf terena u Žablju, uz igru i druženje ugostio 34 golfera iz Slovenije. Do danas je održano četiri turnira, dva u Olimju i dva u Žablju, na kojima su se golferi borili za veliki prelazni pehar koji je krasio vitrine i jednog i drugog kluba. Trenutno je golf klub A u posedu pehara a golferi Golf Centra će sve učiniti da 16. oktobra pehar ostane u Novom Sadu.

Povezana vest:  ŠAHOVSKA OLIMPIJADA ISTANBUL 2012, Porazi naših ekipa

Ovom prilikom na turniru Kupa prijateljstva očekujemo više od 50 gofera iz Slovenije.

Uz divan program koji smo pripremili za naše goste očekujemo lepo druženje i dobru igru.

Susreti ovakvog karaktera doprinose razvoju saradnje golf klubova, stvaraju se nova prijateljstva a golferi razmenjuju dragocena iskustava među. Svakako ovakvi događaji promovišu Golf Centar kao izuzetnu, potuno novu i jedinstvenu turističku destinaciju.

Povezana vest:  Kolašinac: Njujork glavna provera za Moskvu

Golf klub Centar već naredne godine najavljuje održavanje Kupa prijateljstva i sa drugim klubovima iz regiona što će sa sigurnošcu doprineti popularizaciji ovog olimpijskog sporta.

Tako i Srbija staje rame uz rame sa svetom, jer golf doživljava planetarnu popularnost, uz neprekidan rast broja golfera i terena za golf na svim kontinentima.