Palette Honey Colors - H6Palette Honey Colors - H8Palette Honey Colors - H9

Nove nijanse Palette intenzivnih boja za kosu

Svaka žena sanja o lepoj i zdravoj kosi koja blista. Sada, zahvaljujući ograničenoj Palette kolekciji, sve zainteresovane dame mogu da oboje svoju kosu u tri predivne nijanse boje meda, obogaćene hranljivim matičnim mlečom, dragocenim eliksirom pčele matice.

Nova ograničena serija Palette intenzivnih boja za kosu od Schwarckopf-a, pruža svima koji žude za negovanom kosom, izbor među tri dugotrajne nijanse boje meda sa blistavim odsjajem. Kolekcija sadrži negujuću formulu koja istovremeno neguje i boji kosu, prodirući u samu unutrašnjost vlasi i stvarajući zaštitni sloj koji održava postojanost boje.

Povezana vest:  Srbin iz Australije Dane Kondić biće direktor Er Srbija

Dragoceni sastojak, matični mleč, sadrži izuzetno delotvorne prirodne minerale, vitamine, lipide i proteine sa neverovatnim potencijalom negovanja, kako pčela koje ga proizvode, tako i samih ljudi. Taj sastojak superiornih prirodnih kvaliteta, koji pčele stvaraju radi negovanja novorođenih pčela, smatran je veoma važnom supstancom još od prastarih vremena. Na osnovu viševekovnog iskustva u oblasti tradicionalnog zdravstva i lepote, matični mleč se smatra prestižnim i visokokvalitetnim sastojkom koji pruža savršenu negu kosi. Stoga je Pallete omogućio i savremenim damama da uživaju u negujućem i blagotvornom dejstvu nove Palette linije inspirisane medom.

Povezana vest:  Domaći inovatori nude rešenja za smanjenje zagađenja vazduha u regionu

Karakteristično novo pakovanje sa atraktivnim slikama matičnog mleča odražava superiorne, dugotrajne nijanse meda nove linije Palette intenzivnih boja za kosu. Ograničena serija sastoji se od tri intenzivne i sjajne nijanse meda:

Smeđi med (H6)

Plavi med (H8)

Svetloplavi med (H9)

Nove nijanse se nalaze u prodaji od septembra 2011. godine i poslednji su dodatak novoj i poboljšanoj liniji Palette intenzivnih boja za kosu, koja sada sadrži 22 prekrasnih nijansi – za intenzivan, dugotrajan, superioran sjaj i savršeno pokrivanje sedih vlasi po pristupačnoj ceni.

Povezana vest:  Zajedno jedni za druge