Aloxxi i modeli

ALOXXI International predstavio novi program proizvoda za bojenje i negovanje kose

U beogradskom hotelu „Best Western“ zvanično je, prvi put na domaćem tržištu, predstavljen ekskluzivni program za bojenje i negovanje kose američke kompanije Aloxxi International.

Kao osnivač kompanije OPI, svetskog lidera u profesionalnoj nezi noktiju, Džordž W. Šefer je izgradio svetski brend kroz svoju strast i smisao za posao, demonstritajući na taj način svoju posvećenost industriji profesionalne lepote.

Svestan potrebe za uvođenjem inovacija u svet profesionalnih boja za kosu, Šefer je iskoristio svoj talenat za boje, posvećenost razvoju proizvoda i tri decenije iskustva i uspeha, da približi Aloxxi International ne samo industriji za profesionalnu negu kose, već i krajnjim potrošačima.

Uvođenjem inovacija, uz unapređene formule, dobijeni su proizvodi koji predstavljaju savršenu mešavinu sastojaka i kompleksa, čiji je cilj da zaštite, hrane i oporave bojenu kosu, a istovremeno pruže intenzivno bogate pigmente za vrhunske krajnje rezultate.

Povezana vest:  Novi ukus Ciobar tople čokolade - Ciobar lešnik

Aloxxi edukatorAloxxi farbe imaju biljnu osnovu, nisku koncentraciju amonijaka, kristalizovane mikro pigmente koji daju veći molekulski sastav boje, UV filtere koji štite kosu od sunca i polimere, a ne sadrže parabene. Obogaćene su maslinovim i avokado uljem.

Toneri Aloxxi su polutrajne boje koje ne sadrže amonijak. Aloxxi šamponi i kondicioneri su bogati maslinovim, avokado uljem, hidrolizovanim keratinom i svilenim aminokiselinama, a ne sadrže sulfate, parabene i soli.

Tretmani na bazi keratina revitalizuju proteinski oslabljenu kosu, a predstavljaju mešavinu proteina, keratina i povrća.

U Aloxxi proizvodima se nalaze botanic ulje, live in (neispirajući kondicioner) kao i color rich treatment maska i barijer krema koja štiti kožu od iritacije.

Povezana vest:  SVEČANO OTVARANJE M·A·C RADNJE – VEČE BOJA I ROKENROLA

-Volim boje. To je tako jednostavno! Nakon što je OPI Products Inc. postao gigant u industriji lepote, ulazak u industriju profesionalnih boja za kosu je prirodno, bio sledeći korak – objašnjava Džordž Šefer, direktor kompanije Aloxxi International i osnivač OPI Products industrije.

-Unoseći preko 30 godina strasti u boje za kosu, upoznaćemo frizere sa novim načinom komunikacije i stvaranjem prelepe boje. Inspirisan svojim nasleđem, koje je modernizovano poslednjim inovacijama i tehnologijom, Aloxxi će razbiti dosadašnje klišee u bojama za kosu. Radujemo se ponudi koju smo spremili za distributere i salone koja se bazira na osećaju za ličnu uslugu i komunikaciju, što obično izostane na današnjem tržištu.

Povezana vest:  Tikveš predstavio novi premium brend DOMAINE LEPOVO

U kompaniji Aloxxi, boja je više od formule, ona je ličnost. Aloxxi obezbeđuje ekskluzivni program za bojenje kose koji daje akcenat na intenzivnoj, bogatoj boji i na revolucionarnom napretku u tehnologiji proizvoda, fokusirajući se na celokupno zdravlje svih tipova farbane kose. Aloxxi daje profesionalcima  alat za stvaranje, a klijentima boju koja se ističe i bolje definiše njihovu ličnost.

Aloxxi proizvodi

Pored toga Aloxxi International ponovo u industriju vraća ličnu uslugu. Radeći jedan na jedan sa distributerima, salonima i frizerima, Aloxxi će predstaviti jak edukativni program, program podrške salonima i dati mogućnost praktične primene, praćen reklamnom i PR kampanjom. Aloxxi Colour i Colour Care proizvodi su dostupni u bolje snabdevenim salonima širom sveta, a podršku u pogledu distribucije na tržištu Srbije pruža kompanija PRIMAX DOO.