nebojsa_vignjevic_trener_hajduk

Nebojša Vignjević: Ne opterećujem se rezultatom

 

Trener fudbalera Rada Nebojša Vignjević rekao je danas da njegove igrače ne opterećuje rezultat utakmice devetog kola Super lige Srbije protiv Spartaka u Subotici.

-Ne opterećujem se rezultatom, nadam se da će rezultat i sama igra biti bolja nego na meču protiv Vojvodine. Pre svega želim da prikažemo kvalitetnu igru da bi došli do željenog rezultata – rekao je Vignjević novinarima u Beogradu.

Povezana vest:  Lev pomešao Srbiju, Hrvatsku i Bosnu

Vignjević je rekao da njegova ekipa nema problema sa povredama i da će utakmicu propustiti jedino golman Branislav Danilović.

-Gostujemo kvalitetnom protivniku koji je odlično odigrao protiv Partizana. Spartak igra lošije kada je u ulozi favorita. Moramo ih naterati da pokažu drugo lice – kazao je Vignjević.

Levi bek Rada Nikola Leković rekao je da želi da njegov tim protiv Spartaka počne pobednički niz koji bi ih, posle lošeg starta prvenstva, vratio u igru za visok plasman.

Povezana vest:  Kloze demantovao da razmišlja o prelasku u ruski Rubin

-Spartak je jaka ekipa i svakako zaslužuje bolji plasman (na tabeli), kao i mi. Poštujemo ih, dobro su odigrali protiv Partizana. Zbog lošijeg starta moraćemo da počnemo sa boljim igrama i pobedama – rekao je Leković.

Utakmica između Spartaka i Rada igra se sutra od 14.30 u Subotici.