alessandro-del-piero

Del Pjero: Ne ražmiljam gde ću posle Juventusa

 

Kapiten fudbalera Juventusa Alesandro del Pjero rekao je danas da ne razmišlja o tome gde će nastaviti karijeru kada na kraju sezone napusti torinski klub.

-Trenutno Juventusu ide odlično, nalazi se na čelu tabele i ne želim da razmišljam o budućnosti. Važna je sledeća subota kada nas očekuje naredni meč u Seriji A. Mnogi nisu verovali kada sam rekao da želim da igram do 40 godine, a možda i duže. Fudbal je moja strast i uživam u njoj – rekao je Del Pjero italijanskim medijima.

Povezana vest:  UEFA FUTSAL EURO 2016, Španija pobedom nad Ukrajinom do prvog mesta u Grupi B

Ranije ovog meseca predsednik Stare dame Andrea Anjeli rekao je da Del Pjeru narednog leta kada mu ističe sadašnji ugovor neće biti ponuđen novi.  Del Pjero ima 37 godina, a za prvi tim Juventusa debitovao je 1993. godine.

-Moj brat je ujedno i moj menadžer i sa njim ću razgovarati gde ću otići u junu. Sada zaista samo želim da uživam u dobrim rezultatima Juventusa – dodao je Del Pjero koji je 1996. godine osvojio Ligu šampiona sa torinskim klubom.

Povezana vest:  Đuričić i Živković igraće za mladu reprezentaciju

Ekipa Juventusa trenutno zauzima prvo mesta na tabeli Serije A sa istim brojem bodova kao i Lacio, ali ima utakmicu manje od rimske ekipe.

-Nalazimo se na vrhu, dobro smo radili tokom prethodne dvonedeljne pauze. Važno je da verujemo u ostvarenje cilja, ali i da budemo svesni da još ništa nismo postigli – istakao je Del Pjero, koji je sa Juventusom do sada pet puta bio prvak Italije.

Povezana vest:  Volfsburg sačuvao nadu u opstanak