Kad kuvanje postane zabava – neverovatan Electrolux proizvod

rendez-main_pressNajnoviji proizvod kompanije Electrolux pod nazivom Rendez Vous (susret) predstavlja potpuno nov koncept korišćenja prostora, koji se u ovom slučaju kombinuje za kuvanje i zabavu. Ova instalacija služi za kuvanje (uz pomoć virtuelnog šefa), skladištenje hrane ali je povezana i sa vašim kompjuterom, Ipodom i telefonom. Na ovaj način kuhinja postaje srce vašeg stana.
Kreiran od strane Electrolux Design tima, Rendez vous odgovara na trendove za budućnost , koje je svojim istraživanjem predvideo tim ove kompanije. Svi oni koji vole da kuvaju za sebe i svoje goste sada ne moraju biti razapeti izmedju dve prostorije, kuhinje i dnevne sobe, dok pripremaju hranu. Na ovaj način je pronađeno idealno rešenje, koje pored svojih zanimljivih funkcija poseduje i veoma sofisticiran dizajn.
Electrolux Rendez-vous je prvi interaktivni sto koji kombinuje življenje, ishranu i deo koji je namenjen zabavi. Na vrhu stola se nalazi specijalna površina koja se snabdeva energijom bez dodatnih kablova. Mobilni telefon ili blender mogu biti stavljeni na bilo koji deo povrišine kako bi se punili ili aktivirali. Sam sto poseduje indukcioni sistem za kuvanje koji koristi tehnologiju senzora. Zone za kuvanje nisu predodređene, toplota se oslobađa gde god da se posuda za kuvanje smesti. Takodje, na stolu se nalaze i modularne fioke u koje mogu da se smeste frižider, rerna ili bilo koji drugi kuhinjski aparat prema potrebama potrošača. Na ovaj način kuvanje postaje socijalna aktivnost, a sve što vam je potrebno nalazi se na jednom mestu.
Programiran u sistem Rendez vous, virtualni šef će vam biti od pomoći pri samom procesu kuvanja. Ovaj novi proizvod iz Electrolux kompanije ruši sve dosadašnje granice kreirajući savršen prostor za druženje, kuvanje i ručavanje.
U procesu stvaranja ovog revolucionarnog proizvoda učestvovao je Electrolux kreativni tim koji stoji iza Design lab takmičenja u kome se regrutuju mladi talenti u sferi industrijskog dizajna iz celog sveta.
Uslovi učešća i zadaci konkursa koji je otvoren do 1.maja mogu se naći na oficijelnom sajtu www.electroluxdesignlab.com

Povezana vest:  Iskusite najveći lavirint strave i užasa na sopstvenu odgovornost JEDINSTVENI HALLOWEEN U ADA MALL-u