LeonardoDiCaprioPhoto

Prijatelji Leonarda Dikapria ne žele da lete njegovim avionom jer njegov pas strašno smrdi
 
Holivudski glumac i zvezda filma o Velikom Gatsbyju koji uskoro stiže u bioscope, Leonardo Dikaprio sluša prigovore prijatelja na račun njegova četvoronožnog ljubimca. S obzirom da za potrebe snimanja filma Leo puno putuje s lokacije na lokaciju, ponudio je kolegini iz filma Kari Maligan da putuje s njim njegovim privatnim avionom. Ona je tu ponudu jednom prihvatila, i čini se da neće nikad više.
Leo voli pse, a pogotovo svog sedmogodišnjeg francuskog buldoga Djanga kojeg vodi na sva svoja putovanja. Ali Djanko izgleda ima vrlo osetljiv probavni sistem: – Ne znam oseti li Leo, ali Django strašno smrdi. Jeo je ceo put i ispuštao gasove. Smešno je u prvi mah, ali kad moraš biti u istom avionu pet sati s psom koji ima hronične probavne smetnje, nije ti više tako zabavno – otkrio je izvor blizak glumcima.
-Na kraju su toaleti u avionu jedina mesta na kojima ne smrdi – dodao je upućeni izvor. Leonardovi prijatelji ne krive sirotog Djanga za ovaj problem nego Lea: – Leo veoma kvalitetno hrani Djanga, ali francuski buldozi imaju strašno osetljiv probavni sistem. Leo ne vidi u čemu je problem, on se valjda već navikao na smrad. Ili uopšte nema osećaj mirisa. Django je sladak pas i Leo ga ima skoro deset godina, među njima postoji jaka veza. Ali pet sati leta s psom koji ne prestaje da prdi je stvarno previše.
Povezana vest:  OTVOREN KONKURS ZA PRIJAVE FILMOVA NA 64. MARTOVSKI FESTIVAL