budva 2 januar 2011 041

PRIPREME ZVEZDE

Osam provera za Crvenu Zvezdu, pripreme startuju 10. januara

 

Kompletiran je plan zimskih priprema za Crvenu zvezdu a na program je I osam utakmica. Pripreme za nastavak sezone će se odraditi u Crnoj Gori i Turskoj a cele pripreme su podeljene u dve faze i to prva na crnogorskom primorju od 19. do 29. januara i druga, koja će biti odrađena u turskom letovalištu na Sredozemlju, Antaliji od 1. do 15. Februara. Prozivka igrača predviđena je 10. januara.

Povezana vest:  Mihajlović izgubio, Jovetić doneo pobedu Interu

Trener Robert Prosinečki će tokom priprema imati osam prilika da proveri igrače sa kojima će raspolagati za prolećnu trku sa Partizanom. Ekipa iz Ljutice Bogdana će u Crnoj Gori odigrati tri kontrolna susreta, ali još nisu precizirani termini i rivali, dok su poznate sve pojedinosti oko pet prijateljskih susreta u Turskoj.

Prvi protivnik Zvezde biće švajcarski drugoligaš Vintertur (2. februar), zatim sledi učešće na turniru „Kalista“ (od 4. do 7. februara), gde će u polufinalu igrati protiv slovačke ekipe Žiline, dok drugi polufinalni par čine Kluž i Liteks.

Povezana vest:  Donovan će odigrati još jedan meč za reprezentaciju

Sledi četiri dana pauze pa duel sa kineskim Điangsuom, za koji nastupa nekadašnji napadač crveno-belih, Aleksandar Jevtić, a sa klupe ga vodi srpski stručnjak Dragomir Okuka. Poslednja porvera planirana je za 14. februar, kada će Zvezda odmeriti snage sa Dinamom iz Bukurešta.