jelka

Najlepše okićena jelka 2011 je jelka banke Societe Generale

Hotel Hyatt Regency Beograd i je ove godine organizovao tradicionalno takmičenje za najlepše okićenu novogodišnju jelku. Ovogodišnja tema nosila je naziv „Tradicionalni Božić“. Takmičenje će se održalo u sredu 14. decembra. u lobiju hotela.

U ovogodišnjoj konkurenciji našlo se deset kompanija medju kojima su: Galerija Pierre Montmartre, Gloria magazin, Popusti.rs, Ernst & Young, Mace Group, Societe Generale banka, Lepota i Zdravlje magazin, G4S Secure Solutions, Lorca design & Brian Lack, Simply d.o. Dragana Ognjenović.

Najlepšu jelku birao je žiri u sastavu:

Direktorka Beogradskog Plesnog Festivala Igre gospođa Aja Jung, voditeljka PRVE televizije gospođa Tamara Grujić, voditeljka TV STUDIO B gospođa Ivon Jafali i direktor Turističke Organizacije Beograd gospodin Dejan Veselinov.

Povezana vest:  Udruženim snagama u kreiranju bezbednijeg digitalnog okruženja za decu, UNICEF sa partnerima obeležio Dan bezbednog interneta

Kao najlepša proglašena je jelka banke Societe Generale za koju je žiri smatrao da je najvernije predstavila obeležja tradicionalnog božića i bila izuzetno oginalna u odabiru ukrasa koje su koristili za ovu priliku.

Specijalni gosti na sinoćnom koktelu bili su Aleksandra Kovač i dečiji hor „Beogradski Glas“ koji su nam otpevali par pesama.

U okviru svog humanitarnog projekta, a u cilju pomoći lokalnoj zajednici, beogradski Hyatt je ovogodišnju akciju kićenja novogodišnjih jelki ostvario u saradnji sa Međunarodnim Klubom Žena u Beogradu, a ukupan iznos, od participacije kompanija učesnika, doniran je projektu “Fond Savremena Deca” nevladinoj organizaciji za edukaciju dece bez roditeljskog staranja osnovanom 2008 godine.

Povezana vest:  Bitka za bebe – Rekordna donacija

Fondacija je orijentisana na organizovanju časova likovnog obrazovanja svakog vikenda, za decu bez roditeljskog staranja (uzrasta od 4 do 24) koja žive u 5 različitih sirotišta. Ova fondacija trenutno sarađuje sa 7 različitih institucija za siročad u Beogradu i od 2008. brine o više od 200 dece.

FOND SAVREMENA DECA je osnovan radi obezbeđivanja finansiskih sredstva za sprovođenje aktivnosti i njihov kontinuitet. Sredstva se isključivo koriste za kupovinu materijala za likovnu praksu i motivisanje dece za slikanje.U to spada učestvovanje u kulturno-javnom životu Beograda, organizovanje slikarskih kolonija i pomoć u njihovom daljem akademskom životu.

Povezana vest:  Studija pokazala da kafa može da utiče na produženje životnog veka

Saradnja sa FONDOM SAVREMENA DECA i Međunarodnim Klubom Žena je još jedna lepa prilika da kompanija Hyatt doprinese podizanju društvene svesti i svojim angažmanom odgovori na teškoće sa kojima se suočava naše društvo.

Prisutnima se obratio generalni menadžer hotela Žak Moran i zahvalio kompanijama na učestvovanju i podršci i naglasio da je saradnja sa Međunarodnim Klubom Žena i Fondom Savremena Deca još jedna lepa prilika da kompanija Hyatt, doprinese podizanju društvene svesti i svojim angažmanom odgovori na teškoće sa kojima se naše društvo suočava.