One-Direction

Pevača One Directiona ne brinu komentari o devojci!

 

Poznata TV prezenterika i Hari ne odvajaju se jedno od drugog, a komentari da je razlika u godinama prevelika nimalo ih ne brinu. Karolin je čak preko Tvitera dobila pretnje smrću koji ne mogu da se pomiriu s činjenicom da je Hari u vezi s njom.

-Harry je potpuno opčinjen Karolinom. Iako je stalno na turneji s bendom One Direction i okružen tinejdžerikama, stalno govori o Karolini da ništa neće uneti pometnju u njihov odnos. Nije ga briga za komentare da je razlika u godinama prevelika jer je on još uvek samo tinejdžer. Zaljubljeni su i srećni. To im je u ovom trenutku najvažnije i bore se za svoju vezu. Hari uopšte nema interesa zabavljati se nakon nastupa. Zaljubljen je u Karolinu, zasipa je poklonima, a poklonio joj je i prekrasnu torbicu Mulberi – kaže dobro upućen izvor.

Povezana vest:  GRUPA SKROZ GOST EMISIJE IMPULS NA MTV KANALU

Karolina je isprva bila skeptična prema njihovoj vezi, pa mu je čak u šali rekla da si pronađe nekog svoje dobi, kaže taj dobro upućeni izvor.

-Hari nije hteo da čuju za to. Zaljubljen je u Karolinu i to joj pokazuje svakim danom. Ne može verovati da mu je ona devojka – kaže isti izvor.

Povezana vest:  Pit Doerti: Ejmi i ja smo bili ljubavnici