usce_love_2012

ZALJUBITE SE U UŠĆE SHOPPING CENTRU
 
U narednih deset dana budite romantični, pevajte dragoj osobi, učestvujte u zabavnim igrama, pišite ljubavna pisma i zavrtite Točak sreće u okviru manifestacije „Vreme za zaljubljivanje“
Bez obzira na to da li verujete ili ne u legendu o Svetom Valentinu ili Svetom Trifunu, imaćete priliku da od 4. do 14. februara od 15 do 21 čas uživate u brojnim iznenađenjima i poklonima u okviru manifestacije „Vreme za zaljubljivanje”, koja će povodom Dana zaljubljenih biti organizovana u UŠĆE Shopping Centru.
Svi posetioci šoping centra u narednih deset dana moći će da učestvuju u originalnim i zabavnim igrama „Ritam srca“, „Gledaj šta ti pričam“ i „Zid ljubavi“ i osvoje brojne specijalne popuste i poklone na „Točku sreće”.
Tradicija slanja pisama i ljubavnih čestitki kao da se polako zaboravlja, ali u UŠĆE SC moći ćete da budete originalni i napišete ljubavnu poruku svojoj dragoj osobi na „Zidu ljubavi“. Svoje ljubavne poruke posetioci će moći i da pronađu na Ušće fejsbuk strani gde će one najromantičnije, prema glasovima fanova i žirija, osvojiti Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy SII i Samsung Galaxy Mini.Ima li šta romantičnije od toga da voljenoj osobi otpevate pesmu? Ukoliko želite da partnera na tren učinite posebnim možete učestvovati u igri „Ritam srca“. Zadatak je jednostavan, otpevajte svojoj dragoj pesmu, a sve što ona treba da uradi je da pogodi o kojoj pesmi je reč.
Ukoliko ste dobar pantomimičar, onda je pravi izbor za vas igra „Gledaj šta ti pričam“. U ovoj akciji mogu učestvovati parovi, a devojka koja izvlači papir sa nazivom filma imaće 30 sekundi da objasni mladiću o kom filmu je reč.
Najromantičniji praznik u godini podržaće i Fondacija „Ane i Vlade Divac“ koja će imati svoje mesto na „Točku sreće“, a svaki posetilac koji učestvuje u nekoj od aktivnosti moći će da proveri da li je „rođen pod srećnom zvezdom“, zavrti „Točak sreće“ i osvoji neku od vrednih nagrada na licu mesta.
Ukoliko ste zaljubljeni i želite da se zabavite, dođite u UŠĆE Shopping Center kako bismo zajedno uživali u „najzaljubljenijem“ prazniku u godini. Ukoliko i dalje tragate za svojom srodnom dušom, možda je u narednim danima baš ovde i pronađete.

 

Povezana vest:  Direktorka RFZO: Po prvi put omogućeno lečenje 13 obolelih od cističe fibroze najsavremenijom terapijom