Demi_Lovato_MTV_NYE_In_NYC_2012
Demi Lovato: Ne znam šta bih bez svoje majke
 
Disneyjeva zvezda koja je uspešno prebrodila nagomilane emocionalne probleme zbog kojih se lečila u rehabilitacionom centru prošle godine kaže da joj je velika podrška mama Dijana.
-Mama je bila celo vreme uz mene. Imam njenu veliku podršku u svemu što radim. Iskreno, nisam sigurna kako bih sve to podnela da nisam imala nju uz sebe. Ona je sjajna osoba koju jako volim i poštujem – rekla je Demi Lovato (19) koja je priznala da je zbog loše slike o sebi počela piti i drogirati se.
Demi je zahvalna što ima veliku podršku svoje majke, a obzirom da s ocem nije u kontaktu. Njeni su se roditelji razveli kad je bila mala, tako da s mamom ima vrlo blizak odnos.
-Važno je osećati se voljenom osobom. Divno je kad vam neko da drugu priliku. Ne znam što bih bez mame – rekla je glumica i pevačica Demi.
Dodala je da se nada da je u ovu godinu ušla puna entuzijazma.
Pohvalila je i svoje prijateljice Selenu Gomez i Majli Sajrus, koje su bile uz nju u najtežim trenucima. Rekla je da će se u budućnosti fokusirati na svoju muzičku karijeru te da još nije spremna na povratak u glumačke vode.
Povezana vest:  GUČA 2010, Spremni za doček oko 800.000 posetilaca