maradona_11

Maradona na finalu Kupa Italije između Juventusa i Napolija

 

Legenda fudbalskog kluba Napoli, Argentinac Dijego Armando Maradona prisustvovaće 20. maja finalnoj utakmici Kupa Italije između svog bivšeg tima i Juventusa, saopštio je danas njegov advokat.

-Sa sigurnošću mogu da kažem da će Maradona biti na tribinama u finalu Kupa Italije između Napolija i Juventusa (na Olimpijskom stadionu u Rimu) – rekao je Anđelo Pisani za lokalnu radio stanicu.

Povezana vest:  Stojaković: Borac favorit, utakmica više nego obična

Maradonu, koji je sada trener El Vasla iz Dubaija, 5. aprila čeka suđenje u Napulju zbog navodne utaje poreza, a Pisani je kazao da će legendarni centarfor pre toga poslati video poruku navijačima Napolija, u kojoj će „objasniti situaciju“.

-Dijego (Maradona) priprema video materijal koji će mi poslati u narednim danima. On će u njemu objasniti situaciju, svoju ljubav prema klubu i želju da se vrati u Napulj – rekao je Pisani.

Povezana vest:  Benites se hvali: Čelsi napreduje od kada sam mu ja trener

On je dodao da će video materijal biti emitovan dan pre suđenja na konferenciji za novinare koja će se održati na jednom od napoljskih trgova, kao i da će Argentinac lično prisustvovati suđenju. Maradona je u Napoliju igrao od 1984. do 1991. godine. Klub sa juga Italije u tom periodu je osvojio dve titule nacionalnog prvaka, jedan Kup, Super kup i trofej UEFA kupa.

Povezana vest:  JELEN SUPERLIGA, Crvena zvezda: Besplatno na Istok!