Tonia-Sotiropoulou

Grkinja Tonija Sotiropulu nova Bondova devojka
 
Grčka glumica Tonija Sotiropulu biće nova Bondova devojka u filmu o poznatom agentu 007 – “Skyfall“, prenose danas britanski mediji.
Glumica, koja će uskoro početi da snima scene za film u Istambulu, potvrdila je da je dobila ovu ulogu na svojoj fejsbuk stranici.
-Dragi prijatelji ja sam zvanično postala član ekipe novog filma o Džejmsu Bondu – napisala je Sotiropulu. “Tursko stižem! Hvala svima za ljubav i podršku. Ovo je definitivno najbolji dan u mom životu“.
Ona je lokalnim medijima rekla da je ponosna na ulogu, jer misli da bi na ovaj način mogla da promoviše Grčku i da joj je drago zbog toga.
Sotiropulu je nakon studija glume u Atini igrala u nekoliko televizijskih serija u Grčkoj dok se nije preselila u London, a nedavno je završila i snimanje horor filma sa Tobijem Džonsom.
Film “Skyfall“ će biti drugačiji od prethodnih nastavaka po tome što će tajni agent, koga glumi Danijel Krejg, umesto martinija od šankera tražiti Hajneken pivo, a i ovim filmom se obeležava 50 godina postojanja filmskog serijala o tajnom agentu 007.
Prvi film koji je bio prikazan o ovom Džejmsu Bondu je “Doktor No“ 1962. godine, a do danas je snimljeno 23 filma o britanskom tajnom agentu.

 

Povezana vest:  “KAKO SU ME UKRALI NEMCI” NA FESTIVALSKOJ TURNEJI, RETROSPEKTIVA FILMOVA MIŠE RADIVOJEVIĆA U ZAGREBU