vlada_jovanovic_union_par

Jovanović: Nemamo više prava na opuštanje

 

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović rekao je danas da njegov tim više nema prava na opuštanje i da samo angažovana igra crno-belih može da donese rezultat u završnici sezone. Partizan će sutra od 20 sati dočekati Radnički iz Beograda u utakmici 7. kola Superlige.

-Moramo da odigramo jaku odbranu, agresivno sa velikom željom, ne samo zbog kvaliteta protivnika već i radi nas samih. Nema više mesta opuštanjima, moramo biti skoncentrisani i angažovani do kraja, kako zbog što boljeg plasmana u Superligi, tako i završnice Jadranske lige u Tel Avivu – rekao je Jovanović.

Povezana vest:  Partizanovi košarkaši: Naučili smo lekcije

U dosadašnjem delu takmičenja Partizan je zabeležio pet pobeda uz dva poraza i nalazi se na vrhu tabele, dok je beogradski Radnički na petom mestu sa skorom 3-3.

-Ekipa Radničkog sa Crvenog Krsta je mlada, željna dokazivanja. Već dugo godina su na okupu sa neznatnim promenama u igračkom kadru i jedan su od najuigranijih timova u Superligi. U prvih nekoliko kola pokazali su da neće biti samo jedan od učesnika u najelitnijem društvu već i da imaju visoke ambicije – rekao je Jovanović.

Povezana vest:  SP TURSKA 2010, Ivković vodi 13 igrača u Tursku, bez Milosavljevića

On je dodao da je tim Dragana Nikolića ove sezone nekoliko puta pokazao da može sa velikim uspehom da igra protiv timovima iz regionalnog takmičenja.