Novi spot Zabranjenog pušenja
 
02_sula03Zabranjeno pušenje frontmena Seje Seksona upravo je sa regionalnog hit albuma „Muzej revolucije“ objavilo drugi spot za pesmu „Ustanova“.
-Album ima stvarno zahvalnih pjesama za spotove. Spot je animirani sa igranim djelovima. Priča je o psihopati kome se čini da ga televizor jede, a u stvari ga proždire sadržaj televizije – kaže Sekson.
U taboru Zabranjenog pušenja dosta se razmišljalo koju pesmu uzeti za drugi spot, posle prvog rađenog za regionalni hit „Modni guru“, a jedan od podstreka da to bude „Ustanova“ neočekivano je stigla prilikom decembarske koncertne promocije „Muzeja revolucije“ u Domu omladine Beograda.
-Mi smo planirali jednu drugu stvar, ali kada sam pričao sa (Momčilom Bajagićem) Bajagom i rekao mi je da misli da bi ‘Ustanova’ bila odlična za spot. Za ‘Ustanovu’ su lobirali još neki ljudi preko interneta i to je konačno prelomilo – kaže Sejo.
Autor spota je Sarajlija Davor Bujaković (27), student treće godine animacije na HKU ( Hoge School voor de Kunsten in Utrecht) u Holandiji.
Zabranjeno pušenje je nedavno promovisalo „Muzej revlucije“ u klubu „Trema“, što je bila prva svirka benda posle pauze od 20 godina u Novom Sadu. Sejo je tokom čitavog koncerta imao ozbiljnih problema s intonacijom, jer od glasnog pevanja publike nije čuo apsolutno niti jedan instrument na bini te je bio prinuđen pevati „napamet“.
 
Zabranjeno pušenje nastavlja turneju povodom „Muzeja revolucije“ sledećim koncertima:
 
19.03.2010. Frankfurt am Main (D) – Discotheque Enigma
31.03.2010. Ljubljana (SLO) – Cvetličarna – Rock Izziv
9.04.2010. Zagreb (HR) – Boogaloo
10.04.2010. Zadar (HR) – Arsenal
19.06.2010. Istočno Sarajevo (BiH) – Bikers MC Il Paradiso
20.06.2010. Karlovac – Kamanje (HR) – Colapis Rock Fest
Spot za numeru Ustavova možete da podgledate OVDE!
Povezana vest:  Sveže iz Universal Music Serbia - keshi