farma_01FARMA 2010

Prvi dan na Farmi prošao radno

 

Prvi dan na Farmi počeo je rano. Posle noći u kojoj su farmeri sami sebi morali da napune slamarice da bi imali na čemu da spavaju i pošto je Raka izabran za gazdu za ovu nedelju ukućani su novo jutro dočekali raspoloženi.Od mentora Proke dobili su zadatke, žene da brinu o kući a muškarci da naprave staze, nacepaju drva srede kuće za izolaciju i štalu.

Povezana vest:  SPI/FilmBox dovodi holivudske hitove u centralnu i istočnu Evropu

Zorica je posle jutarnjeg šminkanja ušla u kuhinju da  umesi hleb i pokazivala ostalim ukućankama kako se to radi. Za to vreme na smenu prvo Miloš, Sajko i Maca a posle njih i Dejan i Miloš isto pod vodstvom Miloša pravili su stazu.

farma_01_1Dejan je u toku dana od strane muškaraca dobio nadimak „Svileni“ jer su mu prebacili da zabušava i stalno se izvlači. On na to nije obraćo pažnju i tokom celog dana bio je zauzet šarmiranjem ukućanki. Počeo je od Ive za koju je napravio sneška belića, pa je sa Irenom komentarisao kakva bi im deca bila pošto joj je rekao da ima lepe oči a  zatim nudi brak Indi jer mu je ona rekla da ume pihtije da pravi. Ali njihovu naklonost gubi svojim pitanjem koja će da mu pere čarape i komentarem da u Srbiji žene to rade.

Povezana vest:  DVOR 2011, Na Dvoru kao u Srbiji – cene rastu, a seljaci samo ćute!

Uveče je gazda Raka izabrao za svoje sluge  Dejana i Irenu, što je Dejana baš obradovalo a Irenu uplašilo kako će sa njim u štali. Maja još jednom pred spavanje proverava pasulj za sutra i svi odlaze na spavanje