justin-bieber-rolling-stone-cover

Džastin Biber na naslovnici „Rolingstona“
 
Naslovnica američke verzije muzičkog časopisa „Rolingston“ sa fotografijom Džastina Bibera uz komentar „Seksi, spreman i punoletan“ (Hot, Ready, Legal) šokirala je mnoge kada se jutros pojavila na kioscima.
Iako je prodao na milione albuma i karata za svoje koncerte, mladom kanadskom pevaču jedna stvar nikako ne polazi za rukom – naslovnice magazina. Naime, svaki put kada bi se pojavio na naslovnoj strani nekog časopisa, prodaja istog bi vrtoglavo pala. Poslednji u nizu koji je to iskusio je list „Veniti fer“.
Pa, ipak, „Rolingston“ se nekoliko meseci kasnije upustio u avanturu sa Biberom i na svojoj naslovnoj strani objavio njegovu fotografiju ispod koje je pisalo „Džastin Biber, super dečko“. U intervjuu koji je objavljen u tom broju, miljenik tinejdžerki je prvi put progovorio o seksu, ali osim nekoliko besmislica nije rekao ništa naročito skandalozno.
„Rolingston“ je odlučio da ponovi iskustvo, ovog puta sa još izazovnijom naslovnicom uz natpis „Seksi, spreman, punoletan“ koji su, međutim, mnogi protumačili kao poziv pedofilima.
U „Rolingstonu“ navode da je ta reakcija mogla da bude opravdana pre 1. marta (kada je Biber napunio 18 godina), ali da je pevač sada punoletan, te da, uprkos njegovom dečačkom izgledu, nema mesta takvom zgražavanju.
Nasklovnica, na kojoj dečko Selene Gomez pozira sa zlatnim lancem oko vrata u beloj potkošulji ispod koje se naziru bicepsi,
nije se dopala mnogim Amerikancima.
„Da li moje ime ukazuje na pedofila? Da sam želeo takvu vrstu časopisa, ne bi se sigurno pretplatio na „Rolingston!“, komentar je jednog od čitalaca.
A u intervjuu koji je dao ovom prilikom, mladi pevač ističe: „puno sam sazreo, imam utisak da se više ponašam kao muškarac, a ne više kao dete“, i ističe da bi voleo da ga tretiraju „kao odraslu osobu“.
„Rolingston“ je navikao na „problematične“ naslovnice. Pre desetak godina, magazin je izazvao skandal sa istim naslovom (Seksi, spremna i punoletna) uz fotografiju glumice Lindzi Lohan.
Ta naslovnica je, na žalost, za mladu zvezdu označila početak njenog pada. Treba se nadati da Džastin Biber, koji kao i Lilo voli da krši saobraćajna pravila, neće doživeti istu sudbinu.

 

Povezana vest:  Tony potvrdio ''Lexus je stvoren da fascinira''