E_play_photo_by_Aleksandar_Zec

E-play promovisao novi spot

Sastav E-play je sinoć u klubu Andjelija promovisao novi spot ”Hiljadu ljudi”.
Skromni članovi benda nisu hteli da pričaju o svom dugogodišnjem radu, pa su umesto njih govorili rok kritičar Petar Janjatović, voditelj jutarnjeg programa radio Beograda Dragan Ilić, Katarina Epštajn takodje sa radio Beograda, TV voditeljka rock emijsije “Bunt” (RTS) Branka Glavonjić i radijski voditelj Studija B Uros Milovanović.
“Bend je zasluženo dobio mesto u mojoj knjizi „Еx Yu rock enciklopedija 1960-2006″. Treba napomenuti da ova zemlja nije obrazovana i elegantna kao ovaj bend“, rekao je Janjatović.
Duhoviti voditelj Radio Beograda složio se Janjatovićem da su svi spotovi grupe E-Play prava remek dela, kao i to da se uvek sjajno provede na njihovim koncertima.
„Na njihovim nastupima uvek znate kada treba da počnete da skačete, jer sve počinje lagano i onda se desi ta eksplozija energije, kada svi podivljaju. Možda će ovo nekome zvučati smešno, ali citiraću Breninu izjavu upućenu Severini, a to mislim i za E-Play, da ‘Imaju mu** bre!“, završio je popularni Ilić.
Spot za pesmu “Hiljadu ljudi” radio je vec oprobani snimatelj i reditelj Mirko Todorovic , a montazu potpisuje Bojan Dmitrasinovic. Spot je sniman u novosadskom klubu Fabrika.

 

Povezana vest:  Kristofer Li snimio simfonijski metal album