vermezovic_press

Vermezović: Možemo bolje nego u Milanu, nadam se pobedi
 
Trener fudbalera Partizan Vladimir Vermezović rekao je danas da dobra igra crno-belih u Milanu nije bila slučajnost i da će njegov tim u novom duelu, pred svojim navijačima, pokušati da pobedi Inter.
-Najvažnije je da ostavimo dobar utisak. Znam da će biti teško, jer je protivnik upoznao sve naše vrline i mane. Pojavila se sumnja da je dobra igra iz prvog meča nije bila slučajnost, ali ja ne verujem u to. Znam da ovi igrači mogu još bolje i da onakvu igru krunišu golom – rekao je Vermezović na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.
On je dodao da se ekipi kao što je Inter ne može pretiti, ali da ima pravo da se nada dobrom rezultatu.
-U Milanu smo se isprsili, sigurno je da su igrači sada puni samopouzdanja i imaju velika išcekivanja. Ipak, moramo da ostanemo sa obe noge na zemlji, ponovimo ozbiljnost iz prvog meča i ukoliko budemo hrabri možemo se nadati biljem rezultatu. Ova ekipa je pokazala da može da odigra dobru i disciplinovanu utakmicu na evropskom nivou – naglasio je on.
Trener crno-belih je napomenuo da se ne opterećuje sastavom u kojem će Italijani doći u Beogradu.
-Bez obzira u kom sastavu budu igrali – Inter je Inter. Nema razlika kada uđe Kasano, a izađe Milito. Biće teško, ipak, protiv Intera se može igrati i probaćemo da nametnemo svoj stil igre. Ali, ništa neće biti čudno ako ne uspemo u tome.
Vermezović je pozvao navijače da podrže tim, jer ekipa uvek igra značajno bolje kada ima „vetar u leđa“ i otkrio da zna sastav startnih 11.
-U vremenu brzih medija ništa ne može da se sakrije, pa ne bih ništa otkrivao – dodao je on, uz konstataciju da su Marko Šćepović i Nikola Ninković bliži ulozi džokera.
Jedini koji nije u konkurenciji je povređeni Libijac Mohamed Zabija.
Jedan od najiskusnijih prvotimaca Partizana Milan Smiljanić rekao je da očekuje drugačiji meč u odnosu na onaj u Milanu, kada je Inter kaznio promašaje crno-belih i pobedio sa 1:0.
-Voleo bih da utakmica bude slična, ali očekujem drugačiji meč. Trebalo bi da bude olakšavajuća okolnost što igramo pred svojim navijačima, međutim, sa druge strane, i Inter je uvideo greške iz prvog meča i sigurno će imati drugačiji pristup. Nadam se da će sreća ovog puta biti na našoj strani – poručio je Smiljanić.
Utakmica četvrtog kola H grupe Lige Evrope između Partizana i Intera igra se sutra od 21.05 na stadionu u Humskoj.

 

Povezana vest:  Prvih sedam reprezentacija na listi iz oktobra nosioci na SP 2014.