NIVEA_Repair_&_Care_Visual_4NIVEA REPAIR&CARE

Uživajte u lepoj, glatkoj koži preko cele zime

Zamislite da ne morate da brinete o suvoj i ljuspičavoj koži za vreme zime. Suva koža je češća pojava zimi kada hladan vazduh spolja i zagrejani vazduh unutra izazivaju nisku vlažnost kože. Naravno, suva koža se može pojaviti u bilo koje doba godine, ali češće je izazivaju hladne temperature, vetar, centralno grejanje i vunena odeća.

Zajedno sa suvim vazduhom, zima izvlači vlažnost iz vaše kože, a suva koža zateže i svrbi. Ako takvu kožu češemo iscrpljujemo prirodni lipidni sloj, koji sprečava kožu da se suši. Lipidi formiraju zaštitni film koji zatvara vlagu i održava prirodnu ravnotežu kože i zaštitnu barijeru.

Kada temperatura pada, proizvodnja lipida praktično prestaje. Zato je dobra ideja korišćenje bogatijih proizvoda kada je koža izložena suvom zimskom vazduhu. Bogata NIVEA Repair & Care krema za telo štiti kožu i jača njenu zaštitnu barijeru. Zajedno sa vodećim dermatolozima, NIVEA stručnjaci su razvili liniju NIVEA proizvoda za telo za suvu kožu koji sadrže ove značajne lipide koji obezbeđuju dodatnu zaštitu.

Povezana vest:  Rasel Brend ide u zatvor?!

Inovativna NIVEA Repair&Care linija proizvoda sa 48-časovnom hidratacijom suve kože koja zateže i svrbi, pojačava nivo hidratacije i poboljšava balans vlažnosti. Proizvodi sadrže dve veoma efikasne supstance – dekspantenol, dokazani aktivni sastojak u nezi kože i Hydra IQ, revolucionarnu inovaciju razvijenu od strane Beiersdorf istraživačkog centra. Zajedno, ova dva moćna sastojka čuvaju prirodnu zaštitnu barijeru kože i pružaju vlažnost čak i u dubljim slojevima epidermusa.

NIVEA_Body_Cream_Repair_&_CareNOVO: NIVEA Repair & Care krema za telo

Bogata krema za telo koju koža brzo upija, pruža intenzivnu hidrataciju suvoj koži koja se peruta uz istovremeni umirujući efekat. Pored dekspantenola, glicerina i Hydra IQ, ova krema sadrži i koži svojstvenu ureu. Bogata formulacija dugoročno ublažava napetost i svrab izuzetno suve kože. Krema čini kožu vidno mekšom i svilenkastom na dodir. Blagi miris bergamonta i mandarine, u kombinaciji sa opuštajućom notom sandalovine, mošusa i vanile učiniće da se osetite sjajno.

250 ml, okvirna cena 487 dinara

NIVEA Repair & Care Body Losion

Svilenkasti losion koji suva koža brzo apsorbuje pruža intenzivnu negu. Formulacija sa dekspantenolom i Hydra IQ tehnologijom podiže nivo hidriranosti kože i održava je mekom i nežnom tokom 48 sati. Ukoliko se redovno koristi, vraća koži prirodnu mekoću i gladak izgled.

Povezana vest:  Kad Grad kreira kompanije prema sopstvenim potrebama – 50 godina Bečkog holdinga

250 ml, okvirna cena 390,00 dinara

NIVEA Repair & Care krema za ruke

Ova vrlo koncentrisana formulacija sa dekspantenolom i Hydra IQ tehnologijom specijalno je razvijena za negu veoma suve, oštećene i grube kože ruku. Ublažava napetost i regeneriše kožu ruku, vraćajući joj mekoću i nežnost na dodir. Za najbolje rezultate, nanesite kremu na dlan i masirajte ruke, a posebno nakon dodira sa vodom, više puta na dan.

50 ml, okvirna cena 288,00 dinara

sastojci koji će pretvoriti suvu kožu u neodoljivu kožu

• Dekspantenol – dokazani “vitamin kože”

Dekspantenol (INCI: pantenol, D-pantenol ili dekspantenol), takođe je poznat kao pro vitamin B5 i igra ključnu ulogu u proizvodnji lipida kože. Ovaj dragoceni vitamin sa nalazi u većini proizvoda za negu kože odraslih i dece.

Kada se primenjuje na koži, dekspantenol pojačava prirodne procese zaštite kože, regeneriše je uz lekovito i anti upalno dejstvo. U velikim koncentracijama (do pet posto), ublažava crvenilo i blagotvorno deluje na iritiranu kožu.

Povezana vest:  Čarolija Nuxe Huile Prodigieuse Čarobnog suvog ulja pretočena u kremu!

Koži je vraćena elastičnost, umanjeno je zatezanje, a ispucala i perutava koža postaje prošlost nakon samo par nanošenja. Koža postaje vidiljivo nežnija i glađa.

• Hydra IQ – inteligentni sastojak za potpunu hidrataciju

Aktivni sastojak Hydra IQ je kombinacija glicerina i glukoze. Ovaj jedinstveni sastojak podstiče stvaranje novih aquaporin kanala u koži. Aquaporini predstavljaju malene vodene kanale u ćelijskim membranama koji olakšavaju protok vode od ćelije do ćelije, poboljšavajući distribuciju vode iznutra ka van. Suva koža ima manje aquaporina u epidermisu, tako da je distribucija vode kroz kožu znatno umanjena. Hydra IQ eliminiše ovaj deficit podsticanjem kože da proizvodi nove aquaporin kanale.

Nakon primene proizvoda koji sadrže Hydra IQ, nivo hidriranosti u koži se značajno povećava, voda mnogo brže dopire do svih delova epidermisa i koža je efikasnije koristi.

• Urea – prirodni hidratantni faktor

Urea je koži svojstvena supstanca i predstavlja prirodni hidrirajući faktor. Ona vezuje vodu u dubljim slojevima epidermisa čineći kožu mekšom i nežnijom na dodir. Trajno rešava problem suve i ispucale kože.