Valter Zenga

Uprava italijanskog fudbalskog prvoligaša Palerma otpustila je trenera Valtera Zengu, nezadovoljna rezultatima kluba u dosadašnjem delu prvenstva.

-Zenga je razrešen svih dužnosti u klubu – precizno je rečeno danas u saopštenju kluba. Sicilijanci su proteklog vikenda igrali nerešeno (1:1) sa Katanijom. Kao mogući naslednik Zenge na klupi Palerma navodi se bivši trener Lacija Delio Rosi.

Povezana vest:  Atalanta ubedljiva protiv Napolija, prekinut meč Roma-Parma

 

Del Boske do 2012

Selektor španske fudbalske reprezentacije Visente del Boske ostaće na toj funkciji do 2012. godine, potvrdio je danas predsednik Fudbalske federacije Španije Anhel Marijha Viljar Ljona. —  -Iako ugovor formalno još nije produžen, dobio sam obećanje od Del Boskea da će predvoditi selekciju do 2012 – rekao je Ljona.

Povezana vest:  Mančester siti pobedio Everton

 

Anri pred penzijom

Francuski fudbalski reprezentativac Tjeri Anri izjavio je da je, posle odlučujuće kvalifikacione utakmice za prvenstvo sveta u Južnoj Africi protiv Irske, na kojoj je rukom zaustavio loptu da ne izađe u gol aut i potom asistirao saigraču Vilijamu Galasu kod pobedonosnog pogotka, razmišljao da završi reprezentativnu karijeru.

-Razmišljao sam da završim sa nastupima u reprezentaciji. Mnogi osuđuju moj postupak i teško je biti na meti medija – rekao je Anri.