Avon_perfect_kiss
Perfect Kiss: savršen ruž za savršen poljubac
 
 
Ženstvenost nikada ne izlazi iz mode, a aktuelan trend i u 2013. godini biće naglašene usne i ruževi atraktivnih, jarkih boja. Perfect Kiss, novi ruž kompanije Avon, sadrži egzotičnu mešavinu ulja avokada i kokosa koja neguje usne, dok voćni enzimi prekrivaju površinu usana koje postaju glatke i sjajne. Zahvaljujući unapređenoj formuli i kremastoj strukturi, usne su u potpunosti prekrivene, dok ih faktor SPF 15 štiti od nepovoljnih spoljnih uticaja.
Perfect Kiss je dostupan u čak 24 nijanse, nudeći svakoj dami savršen izbor. U zimskoj sezoni, na usnama će se nositi tople, braon nijanse, poput Naughty Nude i Undressed Brown. Nežne roze boje, kao što su Pink Prance i Pink Wink, i dalje su aktuelne, dok zavodljivi crveni ruž ostaje najjači adut zavodnica. Apsolutni hit ovog proleća biće ruž u narandžastoj boji, poput Caressing Coral nijanse, koji osvežava lice i čini ga odmornijim. Ukoliko ste ljubiteljka trenda tamnijih usana, koji ostaje moderan i ove sezone, izaberite neku od novih Avon nijansi, poput Deep Orchid i Coy Copper. Perfect Kiss hrani vaše usne, a čak 96% žena potvrdilo je da ih čini glatkim i mekanim poput latica.
Dok uživate u poljupcima uz vaš Perfect Kiss, ne zaboravite da je naučno dokazano da je ljubljenje bolje od dijete! Brzi romantični poljubac sagoreva 2-3 kalorije, dok dugi strastveni poljubac sagoreva više od 6 kalorija u minuti. Zato odaberite vašu omiljenu nijansu i osetite uzbuđenje savršenog poljupca!
 
 
 
 
 
 
Povezana vest:  “BEZBEDNO PREĐI ULICU UZ BANANICU”